До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гід модними дублянками сезону осінь-зима 2020/2021

Нинішнього осінньо-зимового сезону дублянки мають неабияку популярність. Тому можна не боятися й сміливо купувати вподобану модель на додаток до шуби зі штучного хутра або пуховика. Серед найактуальніших трендів як класичні авіатори, які слугуватимуть вам вірою й правдою багато років, так і нові інтерпретації — мініваріанти, дублянки-овечки й моделі в стилі лісорубів. Vogue.ua пропонує переглянути наймодніші варіанти дублянок цього сезону.

Tommy Hilfiger
Авіатор

Почнемо наш огляд з дублянок-авіаторів — позачасової oversize-куртки прямого крою, запозиченої з гардероба військових. Такі дублянки були актуальні як 100 років тому, так і нині належать до улюбленого верхнього одягу багатьох модниць. Для дівчат, які не готові до сміливих експериментів з відтінками, фактурами, кроєм і довжиною, легендарні дублянки-авіатори — найкраще рішення. Наших фаворитів можна знайти в колекціях Ralph Lauren, David Koma і Dries Van Noten.

Реклама
Ralph Lauren
David Koma
Dries Van Noten
Міні

Дедалі частіше на подіумах простежується тенденція до експериментів з довжиною. Багато які бренди цієї зими роблять ставку на мінідублянки. Такі моделі особливо стильний вигляд матимуть із сукнями довжини міді або джинсами з високою посадкою й грубими черевиками. R13 показали коричневу дублянку з молочною овчиною, David Koma — чорний укорочений варіант куртки-авіатора, а Longchamp запропонували ретро-дублянку із замші з кучерявим чорним хутром.

R13
David Koma
Longchamp
Мисливська

Дублянки з багатим хутряним оздобленням, подібним до спорядження лісорубів і мисливців, одні з найбажаніших моделей цієї зими. Вибирайте варіанти вільного або деформованого крою до середини стегна та комбінуйте їх зі струмливими сукнями й високими чобітьми, затишним трикотажем, денімом і гайкерами, а також зі шкіряними образами. Знайти мисливську дублянку можна в колекціях Dsquared, Michael Kors Collection і Tory Burch.

Dsquared
Michael Kors Collection
Tory Burch
Лак

Колекція Prada осінь-зима 2002/2021 стала однією з найвдаліших цього сезону. Новинки бренду, серед яких пуховики-жакети, гумові чоботи на масивній тракторній підошві й спідниці з торочками-лапшою, розлетілися гардеробами наймодніших дівчат і заполонили стрічку Instagram. Пропонуємо поповнити гардероб ще однією модною штучкою бренду — лакованою дублянкою в стилі ретро. Крім Міуччі Пради, яка показала прямий силует однобортного овечого пальта з вилогами, лаковані дублянки прикрасили колекції Max Mara і See by Chloe.

Prada
Max Mara
See by Chloe
Дублянки-овечки

Дублянки, виготовлені навиворіт, як і раніше, популярні цього сезону. Та якщо шуби Teddy вже встигли собі придбати майже всі модниці, то дублянки-овечки ще не стали мейнстримом. Дизайнери в нових колекціях і далі співають оди любові пухнастим і ворсистим дублянкам: Longchamp показали довгу чорну модель з кучерявого хутра, Coach — небанальний варіант зеленого відтінку, а Ulla Johnson — укорочену двоколірну дублянку.

Longchamp
Coach
Ulla Johnson
Довжина на максимум

Цієї зими буде важко змерзнути, адже бренди подбали про комфорт і тепло й показали подовжені дублянки — від міді до максідовжини. Tom Ford продемонстрували total-black пальто-дублянку з м’якої замші з оздобленням з овчини, Boss навпаки взяли курс на яскравість і показали помаранчеву життєрадісну модель, тим часом Saks Potts згадали головні коди епохи 1970-х і відтворили подовжену дублянку з оздобленням з лами.

Tom Ford
Boss
Saks Potts

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.