До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші купальники цього літа

Невідомо, чи вийде цього літа відпочити біля моря, але ми не втрачаємо надії й пропонуємо ознайомитися з головними трендами пляжної моди. У сезоні весна-літо 2020 серед актуальних моделей купальників: шоколадні відтінки, квітчасті мотиви, анімалістичний принт, романтичні шлярки й дизайни, натхнені модою 60-х років.

Cult Gaia
Шоколадні відтінки

Шоколадна колірна гама цього літа за своєю популярністю може легко замінити на посту класичний чорний відтінок. Багатогранна коричнева палітра дарує можливість носити як відтінки молочного шоколаду, так і приміряти гіркі ноти чорного. Небанальний коричневий колір особливо ефектний вигляд має в мінімалістичних монохромних варіаціях купальників, як у Marysia, Bottega Veneta і Matteau.

Реклама
Cult Gaia

<b>купальники шоколад</b>

Квіти

Рослинні мотиви з року в рік з’являються в літніх колекціях брендів, нагадуючи про відпочинок на Сицилійському узбережжі або Лазурному березі. Цього сезону бутони троянд, ромашок, лілій і фіалок розпустилися на купальниках Solid & Striped, Tory Burch і Dolce & Gabbana. Якщо не вийде полетіти на моря, то як альтернатива — можна злитися з природою заміського будинку.

Solid & Stripped

<b>купальники цветы</b>

Тваринний принт

Візерунки дикого тваринного світу знову повернулися в пляжну моду. Свої сліди в колекціях брендів залишили леопард, тигр і зебра. Серед актуальних моделей: купальники з глибоким V-подібним вирізом Zimmermann і Ganni, "трикутники" Tropic of C і моделі в стилі ретро Norma Kamali й Karla Colletto.

Zimmermann

<b>купальники животный принт</b>

Ретро

Як відомо, мода має циклічність. Саме тому цього літа знову стали популярними купальники в стилі знаменитих актрис 60-х років. Плавки з високою талією, ліф бандо, гороховий принт і суцільні моделі з поясом на талії не тільки чудово моделюють фігуру, а й очолюють вішлисти модниць. Американський бренд Solid & Striped навіть зняв рекламну кампанію, натхнену епохою, що минула.

Solid & Striped

<b>купальники ретро</b>

Шлярки

Романтичні рюші й каскади милих шлярок плавно перемістилися з літніх легких суконь на грайливі купальники. Можна вибрати закриту модель з великим структурним воланом Johanna Ortiz або роздільний купальник з кокетливими воланами Zimmermann.

Patbo

<b>купальники оборки</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.