До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гід наймоднішими шкіряними сукнями сезону осінь-зима 2023/2024

Одяг зі шкіри багато сезонів поспіль посідає центральне місце на подіумах. Значною мірою на це впливає і той факт, що це візитна картка таких брендів, як Bottega Veneta: шкіра формується на тілі в усіх можливих варіаціях — від спідниці до верхнього одягу та взуття, що імітує в'язані шкарпетки. У сезоні осінь-зима 2023/2024 на перший план виходять різноманітні шкіряні сукні, які можуть стати однією з найнеобхідніших інвестицій у гардероб.

На тонких бретельках

Витончені шкіряні сукні стають більш елегантними завдяки тонким бретелькам. Крій повторює легендарні сліп-моделі, утім, замість шовкових, прийдешній сезон пропонує звернути увагу на сукні зі шкіри. Плаття в техніці печворк представили Chloe, а за новим прочитанням маленької чорної сукні слід звернутися до Coperni.

Реклама

Chloe
Chloe

Coperni
Coperni

Мінісукні

Довжина міні продовжить домінувати і прийдешньої осені. Ризиковану мікросукню зі стриманим дизайном показали Miu Miu: її мінімалістичний крій відсилає до шкільних років, тож не дивно, що бренд радить поєднувати її з окулярами для зору та гостроносими туфлями. Ніжно-рожева модель без бретельок від Loewe має всі шанси стати незамінною при складенні образу для особливої нагоди.

Loewe
Loewe

Miu Miu
Miu Miu

Асиметричні сукні

Асиметрія — помітний тренд сезону осінь-зима 2023/2024, і окрім топів, блузок, спідниць, штанів та жакетів цю тенденцію "приміряли" і сукні. Моделі зі шкіри на одне плече були помічені в колекціях Alexander McQueen та Atlein.

Alexander McQueen
Alexander McQueen

Atlein
Atlein

Мідісукні

Мабуть, найпрактичнішими прийдешньої осені будуть саме сукні довжини міді. Завдяки універсальному крою вони ідеально римуватимуться як з високими чоботами, так і з масивними черевиками чи навіть класичними туфлями-човниками. Шукайте улюблений варіант у Bottega Veneta та Altuzarra.

Altuzarra
Altuzarra

Bottega Veneta
Bottega Veneta

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.