До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Фруктові відтінки — головний тренд цього літа

Цього літа гардероби заполонили яскраві ягідні й фруктові кольори, а It-girls вже давно записалися в шанувальниці цитрусових відтінків: від мандаринового й малиново-рожевого до вишнево-червоного та жовтого.

Ріанна

Для свого недавнього виходу Ріанна вибрала шовкову блузу яблучно-зеленого відтінку з осінньо-зимової колекції Supriya Lele, а місяцем раніше співачка поєднала шкіряні штани Martine Rose з в’язаним топом у тон фруктового відтінку — насиченого винограду.

Реклама

Гейлі Бібер також полюбляє соковиті відтінки. Вона, здається, зібрала повний гардероб речей яскравих кольорів для недавньої подорожі в Грецію, серед яких опинилася і помаранчева сорочка з колекції Lui від Frankie Shop, і сукня з коміром-хомутом від Adika Boldsky, і фіолетові боксери Double Rainbouu та бікіні в тон Triangl. До прихильниць відтінку сицилійського апельсина також належать Каміль Шар’єр і Таму Макферсон.

Про свою любов до помаранчевого заявила й Ельза Госк, виставивши в Instagram фото в укороченому топі поло й комбінезоні зі штучної шкіри від Rowen Rose. Тим часом Алессандру Амбросіо недавно помітили в Лос-Анджелесі в коротких шортах, топі і яскравому помаранчевому блейзері.

Гейлі Бібер

Текст: Alice Cary

За матеріалами vogue.co.uk.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.