До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Француженки рекомендують: жакет + джинси

Фотографії модних француженок різного віку та роду занять доводять, що вузькі джинси в парі з маскулінним жакетом – це поєднання, яке не підведе ніколи. Одна з його головних прихильниць – Еммануель Альт, головний редактор Vogue Paris. Саме завдяки її старанням у кінці нульових модний Будинок Balmain повернувся в топ із вузькими джинсами та розкішними жакетами, що продавалися за ціною непоганого автомобіля. Сьогодні Альт не зраджує своїм уподобанням. Жакети Balmain, Isabel Marant або Chanel вона часто поєднує з джинсами Topsop Baxter, які вважає найкращими.

Еммануель Альт

Не менш елегантно і розслаблено в джинсах і вільному жакеті себе почуває перша леді Франції Бріджит Макрон. Причому, це поєднання Макрон вибирає не тільки для неформальних зустрічей, але й для офіційних заходів. Наприклад, для виступу перед Європейською асоціацією громадської охорони здоров'я вона вибрала вузькі сірі джинси і жакет Alexandre Vauthier в тон. До речі, жакети цього французького бренду одні з її улюблених. Макрон носить їх не рідше Louis Vuitton.

Реклама
Бріджит Макрон

Без джинсів і жакета складно уявити гардероб і Каролін де Мегре – музи Карла Лагерфельда, яку називають прототипом ідеальної парижанки. Вона не зловживає косметикою, не намагається виглядати ідеально, та при цьому від неї не відвести погляду. Щоправда, де Мегре вузьким джинсам віддає перевагу вільним, мішкуватим. У своїй книзі "Правила життя парижанки" вона пише: "Джинси – весь час, скрізь і з усім підряд. Приберіть їх із шафи парижанки, і вона відчує себе голою".

Каролін де Мегре

25-річна Жанна Дамас, яку називають Джейн Біркін наших днів, зазвичай носить сукні в дрібну квітку і летючі блузи, проте із настанням осені джинси з жакетом рятують і її. Причому, Дамас – кокетка і прихильниця ретро – вибирає піджаки із застарілою фактурою, під яким може виявитися напівпрозорий мереживний топ. Це так по-французьки!

Жанна Дамас

Читайте також:

Осінь в Парижі: як одягаються гості Paris Fashion Week

Французький зв'язковий: 5 головний речей в гардеробі парижанки

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.