До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Джинсова мінісукня — модний весняний тренд

Сукні із деніму — синонім тепла, і зовсім скоро ми зможемо їх носити. Цього сезону дизайнери відмовилися від вестерн-акцентів 1970-х років і представили джинсові мінісукні, які більше нагадують стиль babydoll. В колекціях зʼявилися короткі сукні сорочкового крою, варіанти з відкритими плечима, моделі в техніці печворк, сукні-бюстьє та багато інших. Vogue.ua показує, на які сукні із деніму варто зробити ставку цієї весни.

Реклама

Дні стають довшими, і з'являються тенденції в одязі, за якими дуже скоро почнеться модне полювання. Щоб випередити всіх бажаючих, пропонуємо придивитися до коротких джинсових суконь як однієї з найкращих інвестицій цієї весни. Насамперед радимо розглянути мінісукню А-силуету Marine Serre, виконану в техніці клаптевого шиття. Альтернативну версію джинсової сукні з різних шматочків тканини можна знайти і в українського бренду KSENIASСHNAIDER. Плаття-жакет вільного крою з вивареного деніму представили Marques'Almeida, модель-галтер з'явилася в колекції Masha Popova, а джинсову сукню сорочкового крою показали Iro.

Marinne Serre
Marinne Serre

Marques'Almeida
Marques'Almeida

Masha Popova
Masha Popova

Iro
Iro

Ми зібрали для вас найкращі сукні з деніму, які можна знайти в новому сезоні — від моделі з романтичним декором у вигляді квітів Magda Butrym до лаконічного джинсового сарафану Prada.

<b>Acne Studios</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.