До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Які білі сукні вибирає Гейлі Бібер цього літа

Звісно, маленька чорна сукня — позачасова класика, але цього літа фокус уваги змістився на білі сукні, і ця ж тенденція прослідковується в колекціях наступного літа. Універсальні та непідвладні часу білі сукні — серед найнеобхідніших речей у літньому гардеробі. Роузі Гантінгтон-Вайтлі, Анджеліна Джолі та Дженніфер Лопес, добре обізнані щодо модних трендів, вже показують, які білі сукні носити цього літа. Модні уроки стилізації дає і Гейлі Бібер, яка регулярно з’являється в білому вбранні. За словами зірки, біла сукня є основним елементом літнього гардероба. Розгляньмо, які саме носить Гейлі.

Легке трикотажне плаття

Це ідеальний супутник для прохолодних літніх вечорів. Цього сезону Гейлі Бібер робить ставку на монохромний і елегантний білий образ. Вона була помічена у Нью-Йорку в білій сукні Jil Sander кольору екрю з довгими рукавами, яку поєднала з туфлями з гострим носком By Far.

Реклама

Slip-dress

Сексуальне та мінімалістичне slip-dress — це одна з тих речей, яка ніколи не вийде з моди. До того ж це вбрання можна носити не тільки ввечері з підборами, а й вдень у спекотну погоду зі зручним взуттям. Гейлі Бібер зробила ставку на білу шовкову сукню Bottega Veneta з колекції осінь-зима 2023/2024, яку доповнила мінісумкою Sardine, фірмовими окулярами Saint Laurent і яскравими кросівками для комфорту у місті.

Мінісукня

19 липня Гейлі Бібер була на романтичному побаченні за своїм чоловіком Джастіном Бібером. З цього приводу вона вдягнула білу шовкову мінісукню з асиметричними вирізами на спині та спереду. Доповнили її золоті прикраси і сонячні окуляри прямокутної форми.

Сукня бандо

Часи максималізму та швидкоплинних трендів минули, і зараз ми бачимо відродження мінімалістичних суконь, натхнених 1990-ми роками. Саме ця естетика має назву "тиха розкіш". Вишукані сукні бандо, яких багато в колекціях весна-літо 2023, — один з головних елементів цього стилю. Радимо вибирати варіанти в нейтральних кольорах, як у Гейлі Бібер.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.