До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Додати драми: відтінки вина в осінньому гардеробі

Ця осінь буде по-справжньому драматичною, адже на модну арену повертаються глибокі бордові та винні відтінки, які мають особливо розкішний вигляд на тлі золотого листя і в парі з фактурними матеріалами. Vogue.ua вибрав найцікавіші з них.

Emilia Wickstead осінь-зима 2019/2020
Келих мерло

Бордовий, з ледь помітним коричневим підтоном, зразу викликає відчуття тепла і умиротворення, як келих хорошого мерло. Цей відтінок робить образ насиченим і не суперечить барвам холодної осінньої погоди. Навіть фактури для кольору мерло дизайнери підбирають особливі: гладка шкіра у Salvatore Ferragamo, оксамит у Oscar de la Renta і практично іскристий атлас у Tom Ford.

Реклама
Tom Ford осінь-зима 2019/2020
Oscar de la Renta осінь-зима 2019/2020
Salvatore Ferragamo осінь-зима 2019/2020

<b>Winery1</b>

Жменя ягід

З бордової гами цієї осені слід виокремити ще один колір – Biking Red, який сміливо можна порівняти з ягідним вином. Цей відтінок насичений і навіть темний, наче в пляшку додали жменю чорної смородини. Модні бренди використовували його як у речах романтичних (сукні з оборками Zimmermann), так і в утилітарних костюмах (брючна двійка Coach).

Zimmermann осінь-зима 2019/2020
Coach осінь-зима 2019/2020
Tod's осінь-зима 2019/2020

<b>Winery2</b>

Присмак журавлини

Як журавлиний присмак надає червоному вину приємної кислинки, так і відтінок Cranberry додасть свіжості осінньому гардеробу. У ньому рожевий колір м'яко поєднується з червоним, тому сподобається шанувальникам приглушених, але не надто суворих відтінків. Дизайнери люблять його за суміш тонкощів і характеру, використовують як для створення верхнього одягу, так і для небанальних довгих суконь. Шукати образи відтінку Cranberry варто в колекціях Nina, Ricci, Marc Jacobs, JW Anderson.

Marc Jacobs осінь-зима 2019/2020
JW Anderson осінь-зима 2019/2020
Nina Ricci осінь-зима 2019/2020

<b>Winery3</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.