До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Червоний колір у колекціях осінь-зима 2022/2023

У переліку найголовніших трендів сезону осінь-зима 2022/2023 червоний посідає ключову позицію. У новому сезоні ніяк не обійтися без цього палкого, чуттєвого та провокативного кольору. Від делікатних топів з рюшами та латексних легінсів до строгих брючних костюмів та трикотажних комплектів – у нових колекціях червоний колір владний та безкомпромісний.

Versace
Emilia Wickstead

Сміливий та зухвалий образ представили Versace. Шифонову мінісукню бренд доповнив корсетом того ж кольору, латексними легінсами, що щільно обтягують ноги, та гітом прийдешнього сезону – переосмисленими туфлями Мері Джейн на високій платформі. Не варто забувати і про яскраві аксесуари, як-от червоний клатч. Практичнішим варіантом стане червоний брючний костюм, як у колекції Emilia Wickstead, розслаблений силует якого вигідно констрастує з базовим чорним гольфом.

Реклама
Missoni
Olenich
Max Mara

Не поступається першою сходинкою рейтингу і трикотаж, який цієї осені так само пофарбувався у палкий червоний. Щодо костюма, який складається зі вкороченого топа та широків штанів, варто звернутися до Missoni. Такий комплект легко може стати улюбленою щоденною уніформою. Не залишився осторонь і український бренд Olenich: марка показала комплект зі спідницею довжини міді та глибоким вирізом – провокаційно та стильно. Для особливої нагоди рекомендуємо звернути увагу на топ, представлений у колекції Salvatore Ferragamo. Його фігурний виріз та оборки зроблять вас центром загальної уваги.

Salvatore Ferragamo
Courreges

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.