До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Модні ланцюги в колекціях осінь-зима 2020/2021

Масивні ланцюги захопили подіуми й вулиці модних столиць кілька сезонів тому. Відтоді їхній вплив на модну індустрію тільки підсилюється. Цього сезону дизайнери пропонують нове стилістичне рішення: якщо не хочеться перевантажувати образ надмірною кількістю прикрас, варто придивитися до вже готових варіантів — суконь, спідниць і навіть шкіряних тренчів, уміло декорованих різнокаліберними ланцюжками.

Bottega Veneta
Dion lee
No. 21

За мінімалістичними варіантами радимо звернутися до колекцій No.21, Bottega Veneta і Dion Lee — дизайнери лаконічно вписали ланцюги в монохромні образи. Великий ланцюжок, обвиваючи лінію викоту на сукні, не обтяжує вбрання й не перебирає на себе всю увагу — навпаки, підкреслює декольте. А двоярусний ланцюг навколо лінії стегон додає образу гостроти. Трохи сміливіший варіант пропонують Rokh: шкіряний тренч у дусі естетики "Матриці", популярної цього сезону, оперізують масивні срібні ланцюги — має свіжий і впевнений вигляд. Burberry й Off-White радять поєднувати два тренди відразу: ланцюжки як головний елемент декору і незвичні викоти.

Реклама
Burberry
Rokh
Off-White

Свої варіації на тему для вечірніх виходів продемонстрували Balmain, Salvatore Ferragamo і Y/Project. Ще один вдалий симбіоз трендів показали Salvatore Ferragamo: італійський модний дім поверх маленької чорної сукні пропонує носити сукню-торочки з тонких ланцюжків на шкіряних шлейках. У тандем до неї радить вибирати високі шкіряні чоботи — один з головних взуттєвих трендів нового сезону. Balmain же наполягають на розсипі леліток і довгих рукавичках, а Y/Project не тільки оздоблюють ланцюгами сукні, а й буквально малюють їх, прикрашаючи особливим принтом свої вироби. Радимо придивитися до всіх цих варіантів, адже ланцюжки як головний декоративний елемент ще довго будуть у трендах.

Balmain
Y/Project
Salvatore Ferragamo

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.