До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші брючні костюми в тонку смужку весна-літо 2021

Цієї весни тренд на смугастий принт знову повернувся в колекції брендів. Дизайнери запропонували сукні з вертикальними смужками, джемпери, прикрашені морським візерунком, і ділові брючні костюми в тонку смужку. Суворі темні жакети й штани, особливо популярні в 1990-х, у новому сезоні весна-літо 2021 дістали нове життя. Дизайнери почали експериментувати з кроєм, відтінками й шириною смуг, пропонуючи як варіанти для робочих зустрічей, так і неформальні ансамблі.

Max Mara

Брючні двійки, прикрашені строгими тонкими смужками, — класичний і позачасовий костюм. Якщо раніше подібному дизайну віддавали перевагу супермоделі Сінді Кроуфорд і Ембер Валлетта, то нині костюми в дрібну смужку носить Белла Гадід, Кая Гербер і Емілі Ратаковскі. Мабуть, один з найелегантніших варіантів для ділових зустрічей показали Max Mara — бренд представив костюм-трійку темно-синього відтінку, що складається із широких штанів, приталеного жакета й топа в тон образу замість жилетки. Ще один брючний ансамбль показали Michael Kors Collection. Дизайнер зробив ставку на строгий графітовий костюм з білими вертикальними смужками, який можна обіграти за допомогою легкої асиметричної блузи для розслабленого образу. Дівчатам, які весь час у пошуку нетривіальних брючних костюмів, варто звернути увагу на колекцію Ports 1961.

Реклама
Michael Kors Collection
Tory Burch

Брючні костюми також згодяться для відпускного гардероба, тут головне вибрати правильний фасон і колірну гаму. Світлий варіант з колекції Tory Burch прекрасно поєднуватиметься з плетеними сандалями й сумкою, подібною до рибальської сітки, а синій костюм у білу морську смужку Polo Ralph Lauren легко подружиться з білою футболкою й міськими лоферами або кедами. Також у колекції Tibi можна натрапити на укорочений варіант для спекотної погоди. Бренд запропонував римувати шорти-бермуди з накладними кишенями до мініжакета й ретро-окулярів.

Polo Ralph Lauren
Ports 1961
Tibi

Vogue.ua зібрав 10 наймодніших брючних костюмів у дрібну смужку.

<b>брючные костюмы в мелкую полоску</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.