До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 модних способів носити босоніжки і штани цієї весни

Теплий сезон все ближче і ближче, дні стають довшими, а сонце з кожним днем ​​пригріває дедалі сильніше. Постає питання, коли вже можна буле дістати босоніжки з шафи? Найсміливіші модниці, можливо, можуть і зараз дати ствердну відповідь, але для більшості все ж таки треба потерпіти кілька місяців до остаточного тепла. Тим не менш, пропонуємо вже зараз придивлятися до модних виходів зірок і складати у вішлист найбажаніші речі. Ми зібрали для вас 5 модних способів, як носити босоніжки зі штанами відповідно до трендів сезону весна-літо 2024.

Жанна Дамас
Жанна Дамас

Реклама

Босоніжки + штани в тон

Монохромні поєднання зовсім не нудні, вам просто потрібно вибрати правильний відтінок і текстури. Пропонуємо робити ставку на нюдові кольори, які завжди були і будуть у тренді. Наприклад, комбінуйте шовкові штани вільного крою з бежевими босоніжками і легким тренчем. А щоб зробити вихід цікавішим, додайте модний персиковий колір.

Червоні босоніжки + коричневі штани

У цих образах модниці абсолютно невипадково зробили ставку на червоні босоніжки: не тільки тому, що це найбажаніший колір сезону весна-літо 2024 — вони до того ж є чудовим прикладом, з чим стильно комбінувати коричневі штани цієї весни.

Мінімалістичні босоніжки + штани вільного крою

Штани вільного крою, які завоювали місце в рейтингу модних трендів весна-літо 2024, ідеально підходять для поєднання зі зручними босоніжками з мінімалістським дизайном — навіть для найформальніших денних образів.

Босоніжки + штани з розрізом

Штани з розрізами — не тільки модний тренд, а ще й вдалий вибір, щоб продемонструвати взуття. Такий фасон штанів краще за все носити з босоніжками з ремінцями, які обертаються навколо щиколотки.

Босоніжки + штани-кльош

Босоніжки + штани-кльош — виграшна комбінація,що врятує будь-яку ситуацію. Навіть під час найелегантніших вечорів, коли — неминуче — у вас немає часу думати про зовнішній вигляд, все, що вам потрібно зробити, це взяти штани-кльош із м’якого трикотажу та пару босоніжок. Це наші фаворити гардероба.

За матеріалами: vogue.it

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.