До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Біле і чорне: як вписати офісний дрес-код у повсякденний гардероб

"Білий верх, чорний низ" — саме так у шкільні часи називали форму. Згодом це класичне поєднання білої сорочки з чорними штанами або спідницею перейшло в категорію офісного гардероба. І хоч шкільні роки залишилися далеко в минулому, ставлення до речей, які можуть обмежувати свободу, не змінилося в багатьох. Сьогодні ми хочемо розвіяти міф про те, що строгий чорно-білий образ це завжди нудно й буденно.

Valentino

Біла сорочка — базовий елемент гардероба й універсальна річ у діловому стилі. Спробуйте поєднувати маскулінну модель з короткими шортами за прикладом Valentino. Під сорочку ви можете вдягнути гольф з модною перфорацією, додати чоботи на масивній підошві або елегантні лодочки, а на плечі накинути кейп або затишний кардиган — вийде стильний streestyle-образ на щодень. Одягайте білу сорочку з брючними костюмами, що складаються із широких штанів і вкорочених жакетів, надихнувшись колекцією Peter Do, або комбінуйте зі шкіряними спідницями плісе, бомберами та грубими черевиками, як це роблять Philosophy di Lorenzo Serafini. Не забудьте про важливу деталь вашого ансамблю — берет, який додасть французького шику вашому стилю.

Реклама
Simone Rocha
Peter Do
Philosophy di Lorenzo Serafini

Окрім усіх вищеперерахованих способів, як носити білий верх і чорних низ у повсякденному гардеробі, є ще один стилістичний прийом. Візьміть свою улюблену білу сорочку й просто вдягніть її під сукню або сарафан. Адже це так просто. Байдуже, якою буде сукня: з бретельками чи без, з V-подібним чи круглим викотом, обтислого чи вільного силуету — відкладний комір відіграє свою роль. Подібний модний трюк цього сезону трапляється в колекціях Simone Rocha і Christian Dior. Ви також можете замінити сорочку на короткий білий гольф, скомбінувавши його з блискучою мінісукнею для вечірок за прикладом Giambattista Valli. До того ж це ще й гостромодний тренд, про який ми розповідали раніше.

Schiaparelli
Christian Dior

Giambattista Valli

Ami

Vogue.ua зібрав 10 модних білих сорочок, без яких не обійтися цієї осені.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.