До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі білі сукні в колекціях Resort 2022

Біла сукня — найкраща інвестиція в літній гардероб. Знайти спосіб, як застосувати таку сукню, може кожна дівчина, адже завдяки універсальному білому кольору вбрання матиме доречний вигляд як на морському відпочинку, так і в міському житті. Білий колір можна сміливо назвати найпопулярнішим літнім відтінком, адже він здатний не тільки відбивати сонячні промені, підкреслити засмагу, а й подарувати святковий настрій. Пропонуємо переглянути нові колекції брендів Resort 2022 і вибрати кілька модних суконь, які можна буде вдягнути на врочисту подію, наприклад, власне весілля.

Chanel

З настанням тепла кількість білих суконь у колекціях брендів зростає в геометричній прогресії, що тільки підтверджує актуальність цього кольору. Щоб скласти модний круїзний гардероб, вибрати весільний образ або просто привернути увагу до себе, пропонуємо робити ставку на всі відтінки білого кольору — від молочної гами до пінисто-білого. Елегантну сукню на одне плече можна побачити в Chanel, варіант на грецьку тематику — знайти в Christian Dior, за вечірнім вбранням із сотнями мерехтливих леліток — вирушити до Erdem.

Реклама
Christian Dior
Erdem

Крім того, білий колір — один з улюблених відтінків знаменитостей під час вибору вбрання на церемонію вручення премії "Оскар". У 2004 році Анджеліна Джолі з’явилася в шовковій сукні з глибоким декольте Marc Bouwer, 2012-го Гвінет Пелтроу красувалася в сукні-кейпі Tom Ford, а 2018 року Марго Роббі віддала перевагу вишуканому образу з відкритими плечима Chanel. Не менш ефектну сукню, гідну виходу на червону доріжку, показали Carolina Herrera у своїй круїзній колекції — романтичне вбрання, всипане ніжною аплікацією квіткових бутонів і прикрашене чорним бантом на спині. Поєднання чорного й білого кольору з’явилося також у колекції Giambattista Valli — бренд прикрасив сукню в пасторальному стилі вишуканою стрічкою на талії.


Carolina Herrera
Giambattista Valli

Не кожна наречена уявляє себе в сукні, що уособлює класичну весільну моду. Багато хто з дівчат віддає перевагу практичнішим і скромнішим образам. Саме тому шукати вінчальну сукню треба не тільки серед зведених брендів, а й серед круїзних колекцій. Один з таких варіантів — білі сукні Khaitte і Chloe.

Khaitte
Chloe

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.