До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі оксамитові жакети для осінніх вечірок

Раніше ми розповідали про наймодніші жакети сезону осінь-зима 2020/2021, а сьогодні хочемо докладніше зупинитися саме на оксамитових моделях. За допомогою лише одного ошатного жакета зі шляхетного оксамиту можна трансформувати повсякденний образ у вечірній ансамбль. Цієї осені дизайнери пропонують придбати кілька врочистих блейзерів для майбутніх осінніх вечірок. У тренді: двобортні моделі, виготовлені за типом смокінга, однобортні варіанти із цікавим дизайном, жакети в армійському стилі й приталені зразки сміливих колірних рішень.

Celine

Оксамит уже давно перестали асоціювати з одягом для жінок поважного віку, зараз жакети із цієї врочистої тканини доречні в будь-якому віці. І колекції дизайнерів це прямо засвідчують. Еді Сліман запропонував низку оксамитових блейзерів, які підійдуть як для буржуазного дрес-коду, так і для гламурної вечірки. Щоб жакет слугував не один сезон, найкраще робити ставку на лаконічний крій і позачасові відтінки, наприклад фіолетовий однобортний варіант Celine. Цієї осені серед найбажаніших жакетів популярні двобортні строгі моделі, що відсилають до фасону смокінга. Зокрема, смарагдовий піджак з великими атласними вилогами Etro додасть лиску будь-якому вечірньому вбранню.

Реклама
Etro

Оксамит — один з улюблених матеріалів у колекціях Giorgio Armani. Цього сезону осінь-зима 2020/2021 дизайнер так само дотримував заданого вектора. На подіумі з’явилися приталені жакети із чорного оксамиту, які сусідили з яскравими спідницями й штанами, прикрашеними абстрактними квітастими візерунками й анімалістичним принтом. Тим часом Balmain оспівали у своїй колекції вкорочені оксамитові жакети в армійському стилі, де замість знакових великих ґудзиків була низка блискучих кристалів.

Giorgio Armani
Balmain

Vogue.ua зібрав 10 оксамитових жакетів для осінніх вечірок.

<b>бархатные жакеты предметка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.