КУПИТИ КВИТКИ

Балетки + теплі гетри — найзатишніше поєднання цієї осені

Балетки улюблене взуття модниць цього року, але з приходом поганої погоди поціновувачки моди змушені шукати більш затишну альтернативу. Streetstyle-зірки знайшли її в гетрах аксесуарі для танців, щоб зберегти ноги в теплі та уникнути травм. Тепер гетри стають доповненням до улюблених балеток.

Реклама.

"Тиранія" високих підборів все більше і більше занепадає, а комфорт під час ходьби панує на першому місці – два факти, які призвели до чистого експерименту. Стилістична гра з атласною фактурою балеток і товстою в’язкою гетрів може бути більш ніж цікавою пропозицією (до якої також можна додати і панчохи або колготки), хоча й суперечливою.

Така затишна стилізація користується успіхом у вуличному стилі Шанхая та більшості азіатських міст. Ба більше, у деяких модниць вона може викликати ностальгію, оскільки гетри залишили свій модний слід у 1990-х і на початку 2000-х років. При цьому комбінація балеток та гетрів відходить від основ і створює веселий мікротренд, яким ми можемо скористатися цієї осені.

За матеріалами Vogue.es.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.