До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

6 модних прийомів для нестабільної весняної погоди

Одягатися у мінливу погоду надзвичайно складно. Зранку ви можете піти з дому під яскравим сонцем, а ввечері на виході з офісу побачити зливу. Утеплена куртка здається чудовою ідеєю, коли вранці прохолодно, але не по обіді. Багатошаровість посідає перше місце у списку корисних модних прийомів одягання — чи роздягання, коли несподівано теплішає. Streetstyle-зірки довели на власному прикладі, що тренч із його практичними якостями та нескінченними можливостями стилізації майже завжди є гарним рішенням в період мінливої хмарності. В’язані речі є ще одним основним міжсезонним елементом гардероба разом із легким жакетом (щільнішим за сорочку, але легшим за класичний піджак). Отже, ми зібрали 6 модних порад щодо стилю, які допоможуть вам пройти цей незручний проміжний етап.

Реклама

Не забувайте про кардиган

Кардигани були усюди на подіумах в колекціях весна-літо 2023. Fendi, 16Arlington і Altuzarra демонстрували вʼязані кардигани, натхнені стилем бабусь, які дуже актуальні у цьому сезоні. Вибирайте кардигани з графічними принтами або написами.

Додайте легку куртку

Цієї весни замініть свою теплу куртку більш короткою і легкою. Ідеально підійдуть тонкий жакет або бомбер, які можна надіти на футболку в теплу погоду або додати в багатошарові образи в прохолодні дні.

Додайте черевики на масивній підошві

Найбажаніше взуття минулого сезону цієї весни так само актуальне. Черевики на масивній підошві знадобляться під час квітневих дощів і стануть ідеальним доповненням до вашого стилю. Міксуйте їх із романтичними сукнями або з денімом чи брючними костюмами.

Носіть брючні костюми

Коли погода дозволяє вийти з дому без пальта, в гру вступає ефектний брючний костюм. Носіть його у міському стилі, дотримуючись правила "класичний крій + модні відтінки" — від стриманого сірого до насиченого блакитного чи фуксії.

Робіть ставку на тренч

Мабуть, найбільш універсальний верхній одяг — це тренч, який підходить для будь-якої пори року, зокрема і весняного сезону. За допомогою пояса підперезуйте його, як сукню, або носіть розслаблено без пояса. Радимо придбати шкіряний варіант.

Використовуйте свої водолазки

Цей завжди актуальний стилістичний трюк як ніколи корисний, коли йдеться про мінливу погоду. Цієї весни подумайте про те, щоб одягнути тонку водолазку під жакет, сорочку, сукню або плащ.

За матеріалами vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.