До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

7 модних брендів, які роблять речі plus-size

Якщо раніше модний одяг для жінок з пишними формами був практично відсутній у колекціях дизайнерів, то зараз є велика кількість брендів, які роблять ставку на інклюзивні розміри. Врешті-решт, модний світ усвідомив красу всіх типів тіл, і одяг для plus-size жінок почав мати набагато гарніший вигляд. З’явилося нове сміливе покоління брендів — серед них Ester Manas та Chopova Lowena — які обстоюють пишні вигини на подіумі та в колекціях. Так, у багатьох Домах моди ще є над чим працювати, але з такими моделями, як Прешис Лі, Ешлі Грем, Палома Ельсессер і Джилл Кортлев, які зараз творять історію, майбутнє моди для повних фігур є більш перспективним, ніж будь-коли.

Ешлі Грем
Ешлі Грем

Реклама

У 2023 році можна знайти десятки стильних брендів, які роблять одяг великого розміру, що пасуватиме жінкам з великим бюстом, широкими стегнами і м’якими вигинами. Якщо ви не знаєте, де його шукати, перегляньте нашу добірку про найкращі бренди, які зараз роблять речі plus-size.

Chopova Lowena

Творіння Емми Чопової та Лаури Ловени, Chopova Lowena — це лондонський лейбл, який став культовим завдяки своїм контрастним принтам та розмірам. Зокрема, характерні спідниці-карабіни бренду, які представлені у розмірах 3XS–3XL, — гіт продажів.

Ester Manas

Якщо ви коли-небудь вважали, що велике тіло є чимось, що потрібно приховувати, дозвольте нам познайомити вас зі сміливим інклюзивним брендом Ester Manas. Завдяки гламурним рюшам, складним деталям і чуттєвим вирізам ця бельгійська марка демонструє тренд на бодіпозитив не для легкодухих. Ба більше, інноваційний підхід бренду і розумне регульоване пошиття означає, що одяг одного розміру справді підходить жінкам будь-якої комплекції.

Skims

Ключем до створення міцного капсульного гардероба є вибір якісного базового одягу. У Skims є чимало колекцій, де в центрі уваги опинилися нейтральні речі, які підходять до всього. Асортимент охоплює білизну, повсякденний одяг та затишні комплекти для дому, розкішний мінімалістичний одяг сягає розміру 4XL. Майстерність Кім Кардашʼян створювати стрункі силуети торкнулася кожної речі — надягніть її, і ви виявите, що всі ваші привабливі риси і принади будуть підкреслені.

Savage x Fenty

Savage x Fenty не потребує особливого представлення — інклюзивне модне шоу бренду щороку облітає весь інтернет з моменту його створення. Спідня білизна для великих бюстів, одяг для відпочинку та новий асортимент вбрання для активного проведення часу підкріплені фірмовим стилем Ріанни і вдягнуть вас стильно в будь-який день.

Rixo

Візерунки та квіти, але не химерні — Rixo набагато крутіший за це. Бренд пропонує широкий вибір жіночних речей, від блуз до весільних суконь в яскравих стилях, які відтворюють вінтажний дизайн, але водночас мають свіжий вигляд. Тут ви знайдете вбрання на всі випадки життя в розмірах 6–24 — і речі, оздоблені пір’ям, і сарафани з разючими принтами.

Ganni

Зроблені з думкою про дофаміновий гардероб, речі Ganni є втіленням радості. Додайте в свою шафу електричні відтінки і гіперболізований крій — настав час залишити позаду мантру "чорний робить фігуру стрункішою". Крім того, розширена розмірна сітка бренду сягає 24 розміру. Ganni подбав про те, щоб ваші вигини були справді випещеними.

Miaou

Miaou народився, коли його засновниця Алексія Елкаім не змогла знайти джинси, які б підходили її стегнам і сідницям. Звучить знайомо? Відтоді вона вдосконалила безліч вбрання для it-girls, яке підходить для всіх типів фігур. Її співпраця з давньою подругою та супермоделлю Паломою Ельсессер більш ніж гідна вашого гардероба — не в останню чергу тому, що крута капсула доходить до розміру 5XL.

За матеріалами vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.