До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

7 головних базових речей цього літа

Прості й лаконічні якісні речі здатні слугувати вірою й правдою не один сезон. Цього літа серед базового вбрання — лляні сукні, шовкові костюми, подовжені джинсові бермуди та речі, виготовлені в техніці кроше. Vogue.ua зібрав 7 головних базових речей цього літа.

Етномотиви

Етномотиви – давно знайомий стилістичний прийом, та саме нині він у головному фокусі багатьох модниць не тільки України, а й усього світу. Яскраво вишиті сорочки, спідниці, жилетки та, звісно ж, сукні – дизайнери представили широкий асортимент, а вибір, як і завжди, тільки за вами.

Реклама
Etnodim
Vita Kin
Шовковий костюм

Легкі й повітропроникні матеріали – справжні рятівники під час спекотного літа. Саме таким і є шовк. Цього сезону робіть ставку на мінімалістичні шовкові комплекти улюбленого кольору. Особливо ефектними будуть костюми-трійки, що складаються із сорочки, бралета та штанів.

OCEAN x SILK
Muse
Кроше

Кроше не поступається першістю вже багато сезонів поспіль. Цього сезону сучасне прочитання старомодного бабусиного в’язання знайшло своє віддзеркалення в жилетах, топах, спідницях і навіть костюмах, виготовлених з використанням одного принту – колекції Jil Sander та Alberta Ferretti тому підтвердження.

Alberta Ferretti
Jil Sander
Джинсові шорти

Занадто короткі шорти лишилися в минулому. У сучасному світі їх замінили так звані джорти — подовжений силует, що розходиться вшир від нижньої половини стегон до колін. Довгі, широкі та злегка розкльошені, такі моделі здатні стати ідеальним супутником літніх образів, адже їм до снаги будь-які поєднання.

Coach
KSENIASCHNAIDER
Лляна сукня

Сукні з легкого, екологічного та практичного льону – справжній must have літнього гардероба. Виважені максі, універсальні міді або дещо зухвалі міні – віднайти улюблену модель не буде важко.

Anna October
Wonder Gallery
Босоніжки з тонкими ремінцями

Серед головного взуття цього літа опинилися відразу кілька моделей, які вже стали улюбленими парами багатьох модниць: пари в грецькому стилі, міські рибальські сандалії, в’єтнамки на підборах і без, ефектні мюлі, а також босоніжки з елегантними ремінцями. Саме вони є основою літнього стилю й позачасовим взуттям у вашому гардеробі.

Rokh
Fendi
Футболка з українською символікою

Футболка – універсальний солдат літнього гардероба. Цього сезону робіть ставку на ті, що гріють душу й висловлюють підтримку Україні: моделі із зображенням державного прапора, національного герба, тисяч соняшників, пшеничних полів, безхмарного неба та квітучих яскраво-червоних маків.

MustHave
Vika Adamskaya

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.