До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

50 ідеальних суконь на всю весну

Ніжне мереживо і перші весняні квіти, білосніжний шовк і легковажні принти, строгі лінії офісних нарядів і напівпрозорі тканини – сукні колекцій для нового весняно-літнього сезону явно натхненні легким ставленням до життя, жіночністю і почуттям гумору.

Цвітуть квіти

Флористичні принти розцвіли на найголовніших сукнях цього сезону. Північні іриси у 3.1 Phillip Lim, розкриті бутони сон-трави у Marcus Lupfer і зворушливі незабудки у № 21 – такі сукні мають однаково ефектний вигляд як з гострими шпильками, так і черевиками в стилі гранж.

Реклама

<b>платья в цветы хм</b>

Ironic dress

Легковажні банти Gucci, червоні губи у P.A.R.O.S.H., спідниці як у диснеївських принцес з колекції Natasha Zinko – найважливіші сукні цієї весни навіюють думку, що дитинство, немов, не закінчується ніколи.

<b>платья веселые хм</b>

Мереживо

Драматичні чорні, ніжні зефірно-рожеві, білі, як цвіт вишні в квітні – мереживні сукні цієї весни складні за кроєм і різноманітні за фактурою. Носити їх легше, якщо не обтяжувати об'ємними прикрасами і великими сумками.

<b>платья кружева хм</b>

Робочий час

Офісний дрес код – відмінне поле для експериментів з модними сукнями. Бавовняні оригамі Alexander Wang і ALEXACHUNG, скульптурні Burberry і Vicedomini, з інтелігентними драпіровками J.W.Anderson, Salvatore Ferragamo і Jacquemus сміливо носимо з туфлями на kitten heels.

<b>платья офис хм</b>

На стороні світла

Жоден весняно-літній сезон не минає без білосніжних суконь із шовку, батисту і бавовни. Немає більш ефектного способу підкреслити свіжий персиковий загар і перший ніжний літній рум'янець. Оголені плечі і відверті вирізи – головні маяки наймодніших білих нарядів.

<b>платья белые хм</b>

Ознайомитися з усіма цими сукнями ближче можна в магазинах Helen Marlen і на сайті helen-marlen.com.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.