До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 ненудних образів з деніму на все літо

Щосезону дизайнери експериментують з фасонами, тканинами і кольорами, так створюють нові варіації модних образів. Проте денім залишається незмінним фаворитом не тільки на модних подіумах, але і на вулицях головних столиць моди. Практична і універсальна джинсова тканина різних кольорів давно завоювала загальне визнання і перестала бути виключно повсякденним матеріалом. Тепер модниці одягають джинсові спідниці, штани та шорти не лише для щоденної рутини, але і для світських виходів, стилізують їх ефектними аксесуарами або яскравими туфлями. Vogue.ua пропонує 5 ненудних образів цього літа з деніму.

Білий денім

Головною знахідкою цього літа сміливо можна назвати речі з білого деніму. Світлі джинси комбінуються практично з будь-яким елементом гардероба і виручають у будь-якій ситуації – їх можна поєднати з повітряним кроп-топом, накинути на плечі шовкову подовжену блузку, скласти з ними монохромний образ або додати барв за допомогою неонових деталей. Крім того, білий денім влітку доречніший ніж чорний чи синій, а ще підкреслює золотисту засмагу і надає свіжості образу.

Реклама
Streetsyle

<b>белый деним</b>

Total denim

Існує негласне правило у світі моди – деніму забагато не буває. Стритстайл-активістки добре з ним знайомі і сміливо комбінують джинсову тканину різних відтінків і щільності, змішують фактури і не бояться доповнювати образ аксесуарами з деніму.

<b>DOUBLE DENIM</b>

Привіт з 1990-х

Джинси родом з 1990-х не втрачають своєї актуальності цього літа. Але для створення небанального образу прямі пари з деніму найкраще доповнити класичним елементом у вигляді маскулінного піджака і несподіваної деталі – як-от футболки з принтом tie-dye, а на ноги взути елегантні босоніжки на тонких перемичках.

<b>90-е</b>

Джинсові бермуди

Цього літа джинсові шорти програють бермудам з деніму. Універсальна подовжена модель не просто має цікавіший вигляд у межах повсякденного дрес-коду, але і не менш привабливий при правильній стилізації. Дівчата вибирають поєднання приталених жакетів в парі з джинсовими бермудами і витонченими босоніжками на фігурних підборах або ж комбінують практичну джинсову модель з базовими футболками і білими кросівками.

<b>бермуды деним</b>

Вечірний образ

Денім підтверджує свою актуальність і в вечірній час. Для світського виходу достатньо одягнути свою улюблену пару джинсів, накинути на плечі ефектний жакет і взути блискучі босоніжки.

<b>деним вечерний</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.