До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 наймодніших пар взуття сезону осінь-зима 2021/2022

На шоу сезону осінь-зима 2021/2022 можна було помітити певні цікаві взуттєві тенденції. Обтислі металічні ботфорти, високі жокейські чоботи, платформи й туфлі-лодочки з нульових стали поширюватися в міру того, як дизайнери наважувалися мріяти про стиль життя, у якому функціонував світ до глобальної пандемії. А якщо цього не станеться, прогумовані або похідні черевики забезпечать потрібну кількість фізичної активності. Vogue.ua зібрав 5 наймодніших пар взуття сезону осінь-зима 2021/2022.

Металічні відтінки
Gucci

Стиль життя slow life, головний у постковідному світі, сприяє демонстрації взуття в металічних відтінках, як у Prada, Victoria Beckham, Jil Sander і Gucci. На особливу увагу заслуговують чоботи-обладунки від Balenciaga, які було виготовлено за точними специфікаціями Демни Гвасалії в традиційному середньовічному збройовому складі на півдні Франції.

Реклама
Єднання з природою
Miu Miu

Їзда верхи, біг, піші прогулянки, їзда на велосипеді: після року заборон дизайнери знову повернулися до головного джерела натхнення — природи. Від міцних прогулянкових черевиків, як у колекції Max Mara, до елегантних модифікацій класичних жокейських черевиків у Gucci й прогумованих чобіт від Givenchy — пригодницький дух гарантований.

Високі чоботи
Valentino

Якщо минулий рік не переконав придбати пару високих шкіряних чобіт, цей сезон має всі шанси заохотити на таку купівлю. Зверніть увагу на моделі на високих підборах у класичному чорному й темно-коричневому кольорі, як у Hermès, Fendi, Michael Kors Collection і Louis Vuitton, або зробіть вибір на користь пласкої підошви з моделями, які продемонстрували The Row, Etro і Valentino.

Платформа
Versace

2020 рік був роком протестів. Поточний сезон приніс нову тенденцію, що, без сумніву, пов’язана з високою платформою. Від потужних атласних моделей у дусі Мері Джейн у Versace до прикрашених перлами брогів у Loewe і Simone Rocha — це взуття, що має обов’язково з’явиться в гардеробах найсміливіших модниць.

Гостроносі туфлі
Michael Kors Collection

Загострений носок у стилі нульових знову феєрично з’явився на подіумах завдяки Valentino і Michael Kors Collection. Босоніжки в дусі 1990-х тріумфально повернулися у Gucci, а строгі моделі з канонічними підборами стали популярні завдяки колекціям Balmain, Dries Van Noten і Moschino.

Текст: Ellie Pithers, Naomi Smart

За матеріалами vogue.co.uk.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.