До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 небанальних способів підкреслити талію

Хоч би як змінювалися стандарти краси, однією з головних переваг жінки в різні епохи вважалася тонка талія, яка й відрізняла жіночу фігуру від чоловічої. Протягом усієї історії модельєри і кравці завжди створювали одяг, підкреслюючи її різними способами. Сучасні модниці також із задоволенням акцентують на ній увагу, що підтверджує нова хвиля інтересу до корсетів, навіть у зовсім юних дівчат. Ми подивилися які стайлінг-трюки ще використовують сучасні жінки, щоб підкреслити талію.

Реклама

Укорочений жакет + вузька спідниця

Крістін Сентенера, головна редакторка австралійського Vogue, вже багато років демонструє, що вузьку спідницю-олівець можна зробити основою образу. У поєднанні з укороченою джинсовою курткою вона не тільки візуально подовжує ноги, а й підкреслює тонку талію. Радимо взяти цей прийом на озброєння.

Тонкий пасок + об'ємний жакет

Пісочний годинник — класичний силуєт в історії світової моди, в якому лінія талії розташовується саме там, де вона проходить відповідно до будови тіла. Якщо у вас талія не сильно виражена, то зробити її можна за допомогою додавання об'єму в плечах і стегнах — створити потрібні пропорції допоможе маскулінний піджак, а тонкий пасок якраз підкреслить талію.

Занижена посадка + укорочений топ

Мода нульових також була орієнтована на жіночу талію, але використовувала абсолютно інші інструменти — вона навпаки відкривала живіт завдяки штанам із заниженою посадкою. Якщо до такого низу додати укорочений, але трохи об'ємний верх — талія візуально виглядатиме ще вужче.

Класика + помітний акцент

Масивні аксесуари у стилі 1980-х повертаються. Модниці вже активно носять помітні сережки, а наступним гучним камбеком стануть ювелірні пояси на талію. Нам подобається, який вигляд вони мають у поєднанні з класичними силуетами — додайте такий аксесуар до улюбленого тренча замість пояса в тон, щоб підтримати цей вайб сильних жінок з вісімдесятих.

Корсет + денім

Велике повернення корсетів триває вже кілька сезонів — сучасні дівчата не ховають їх під сукнями, а роблять центральною частиною образу, комбінуючи із практичним денімом. Таке поєднання — одне з улюблених у героїнь стрітстайл-хронік з останніх Тижнів моди.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.