До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 модних образів з ромкому "Як позбутися хлопця за 10 днів", які актуальні й сьогодні

Нульові неможливо уявити без романтичних комедій. Однією з пам'ятних стала стрічка "Як позбутися хлопця за десять днів", головні ролі в якій зіграли Меттью Макконагі і Кейт Гадсон. Рівно двадцять років тому, взимку 2003-го, фільм вийшов на екрани, а ми вирішили згадати образи героїв, які є актуальними й сьогодні.

"Як позбутися хлопця за 10 днів"
"Як позбутися хлопця за 10 днів"

Реклама

З лимонним присмаком

Ніжно-жовта сукня Енді Андерсон з відкритою спиною досі є однією з найвідоміших у сучасному кінематографі, а її практично повні копії можна легко знайти на багатьох сайтах.

База

Найпростіше поєднання – біла майка та класичні джинси – було неймовірно популярним у нульові. Встигла його приміряти на екрані й героїня Кейт Гадсон. Це образ, який точно ніколи не застаріє.

Із заходом

Ще один помітний тренд того цікавого часу – сукня із заходом. У фільмі головна героїня приміряє сарафан, який ще й ефектно відкриває спину. Сьогодні його можна було б поєднати з аксесуарами Jacquemus з рафії та ловити захоплені погляди.

Офісні будні

Ще один чудовий образ, який Енді Андерсон продемонструвала на екрані – це біла сорочка та спідниця-олівець. Звісно, зараз в офісах найчастіше можна зустріти оверсайз-костюми, але хто заважає згадати вічну класику?

Щасливі разом

Попри всі перипетії, які відбувалися з головними героями на екрані, вони все ж таки класно виглядали разом, а іноді їхні образи були підібрані особливо ретельно. Наприклад, в одній зі сцен об'єднувальним елементом стала іконічна клітина Burberry, яка незабаром точно повернеться на великий подіум. Залишилося лише дочекатися першої колекції Деніела Лі для британського бренду.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.