До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 fashion-трендів із серіалу "Династія", які актуальні й сьогодні

12 січня 1981 року на екрани вийшов серіал "Династія", по якому можна сміливо вивчати моду вісімдесятих. Багато показаних на екрані образів актуальні й сьогодні.

Кадр із серіалу "Династія"
Кадр із серіалу "Династія"

Реклама

Синє наслання

Насичені яскраві відтінки – один із модних маркерів епохи 1980-х. Особливо популярною тоді була синя гама, яку часто обирали головні героїні "Династії".

Блузи з бантами

Блузи з бантами, які так любить Кетрін, принцеса Вельська, можна було неодноразово помітити і в серіалі "Династія" понад 40 років тому. Нам подобається їхнє поєднання зі строгими жакетами або штанами з високою посадкою.

Аристократичний трикотаж

Американське вище суспільство знає, як мати елегантний вигляд навіть під час недільного барбекю – на допомогу приходить трикотаж молочних відтінків, який виглядає благородно, але при тому не пафосно.

Увага на плечі

Без підкреслених плечей складно уявити модні 1980-ті, втім, якщо у діловому стилі ця тенденція виявлялася у вигляді жакетів із "чоловічим" плечем, то вечірня мода адаптувала його у вигляді розкішних рукавів-ліхтариків.

Чорно-біле кіно

Чорний і білий – кольори, що асоціюються найчастіше з мінімалізмом, але в "Династії" глядач бачить зовсім іншу інтерпретацію.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.