До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 літніх хітів з гардероба Джейн Біркін

Літні світлини Джейн Біркін можна розглядати нескінченно довго — її вміння мати розслаблений і дуже елегантний вигляд досі актуальне, і в неї є чому повчитися. Ми вибрали п’ять речей з гардероба співачки, які стануть у пригоді й нам цього літа.

Сумка-кошик

<b>BirkinSBag</b>

Реклама
Джинси-кльош

Джинси-кльош — річ, без якої неможливо уявити гардероб Джейн Біркін. Улітку варто їх носити в дусі сімдесятих, поєднуючи з легкими топами в пасторальному стилі, простими білими футболками, вільними сорочками й взуттям на помітній платформі.

<b>BirkinJeans</b>

Квітчаста сукня

Влітку хочеться кокетства як ніколи, а сукня з квітчастим принтом якраз створена для грайливого настрою. Джейн Біркін любила дуже короткі й широкі моделі, які цього сезону можна знайти в колекціях The Vampire's Wife's, Emilia Wickstead і Dolce & Gabbana.

<b>BirkinFloral</b>

Техніка кроше

Кроше — техніка в’язання гачком, завдяки якій речі здаються легкими й невагомими. Таке вбрання дуже любила Джейн Біркін, а тепер воно має ще й по-справжньому екологічний вигляд, адже під час його створення використовують ручну працю. Із цими речами точно не захочеться розлучатися із закінченням чергового модного сезону.

<b>BirkinCroche</b>

Мінімалістичний купальник

Джейн Біркін любила простоту в усьому, зокрема й у пляжних образах. Її літні світлини засвідчують, що мінімалістичний купальник — це покупка на всі часи. Буде він відкритий чи закритий — це вже справа смаку.

<b>BirkinSwim</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.