До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 колекцій у стилі бохо весна-літо 2020

Богемний стиль набув культового значення ще наприкінці 1960-х — саме тоді його щосили експлуатували шанувальниці кочової естетики. Модниці того часу віддавали перевагу легким сукням із численними шлярками, жакетам з торочками, всіляким зав’язкам і китичкам, "вареному" деніму, образам, усипаним квітчастими візерунками та вбранню, натхненому фольклорними мотивами. Минуло вже понад 50 років, а бохо-шик і донині актуальний. Vogue.ua зібрав 5 колекцій у богемному стилі сезону весна-літо 2020.

Etro
Etro

Коли йдеться про бохо-шик, то бренд Etro в цьому не має рівних. Модний Дім уже не один десяток років випускає колекції, натхнені автентичною культурою Сходу. У центрі уваги: ​​яскраві й насичені відтінки, циганські мотиви, фольклорні візерунки, техніка печворк і сотні пропозицій на тему легендарного принту "пейслі", який уособлює ДНК бренду з 1981 року. У сезоні весна-літо 2020 бренд залишився вірним богемній естетиці, представляючи довгі сукні в селянському стилі з романтичними шлярками, жилетки, прикрашені килимовими орнаментами, розслаблені блузи з вишивкою й широкі пояси з масивними пряжками в стилі вестерну.

Реклама

<b>etro бохо 2020</b>
одежда в стиле бохо 2020

Ulla Johnson

Колекції американського бренду Ulla Johnson — це завжди історія про жіночність, романтичність і невимушеність через призму бохо-шику. Улла обожнює естетику 1970-х і вміло трансформує її у своїх колекціях, додаючи сучасних деталей. У літній колекції дизайнерка скомбінувала білосніжні невагомі блузи зі штанами-карго, розписаними перуанськими орнаментами, представила богемні легкі сукні зі шлярками й воланами, які так і хочеться вдягти на музичний фестиваль Coachella, і показала як можна обіграти монохромні ансамблі за допомогою деталей з кочовими візерунками.

<b>Ulla Johnson бохо 2020</b>
одежда в стиле бохо 2020

Isabel Marant

Ще один бренд, який спеціалізується на богемній естетиці, — Isabel Marant. У літній колекції бренду можна знайти як образи на щодень, так і вбрання для гучних вечірок. У центрі сюжету: ультракороткі шорти з деніму, кількаярусні мінісукні із шифону, ажурні блузи, пончо, виготовлені в найкращих традиціях кочової моди, шовкові розслаблені костюми з візерунком тай-дай і поєднання відразу декількох квітчастих принтів. Носити богемні образи дизайнерка пропонує з вишуканими плетеними босоніжками й сумками з торочками.

<b>isabel marant бохо 2020</b>
одежда в стиле бохо 2020

Celine

Колекція Celine весна-літо 2020 просякнута стилем 1960-х — 1970-х років, де елементи культури гіпі змішалися з головними кодами буржуазного шику. Так, на подіумі з’явилися одночасно елегантні й бунтарські образи: плісировані спідниці поєднувалися з богемними блузами й діловими жилетами, жіночні сукні довжини міді були прикрашені етнічними орнаментами й квітчастими польовими візерунками, а ажурні сукні йшли руч-обруч зі строгими сумками. Еді Сліман вкотре показав цікаву гру стилів у літній колекції.

<b>Celine бохо 2020</b>
одежда в стиле бохо 2020

Oscar de la Renta

Легкі сукні, квітчаста вишивка, образи, виготовлені технікою печворк, довгі торочки й всілякі деталі богемного стилю панують у колекції Oscar de la Renta весна-літо 2020. Крім фірмових вечірніх суконь для червоних доріжок, дизайнери Лаура Кім і Фернандо Гарсія показали вбрання, натхнене кочовим стилем. У літній колекції Oscar de la Renta знайшлося місце клаптевим візерункам, лляним штанам, прикрашеним національними візерунками Домініканської республіки, розслабленим квітчастим сукням і міським ансамблям з торочками.

<b>oscar de la renta бохо 2020</b>
одежда в стиле бохо 2020

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.