До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Яку сукню вибрати на випускний цього року

До сезону випускних балів часу залишається менше, ніж здається, – пора починати активну підготовку. Гарна зачіска, вечірній макіяж, ідеальний манікюр і, звичайно ж, головний елемент образу – випускна сукня, яка допоможе відчути всі чари цього урочистого моменту. Серед усього розмаїття вечірніх вбрань, що пропонують дизайнери, важко вибрати одну ідеальну сукню. Vogue.ua вирішив спростити завдання і зібрав головні тренди серед випускних суконь сезону весна-літо 2019.

Еммі Россум у Monique Lhuillier
Мінімалізм

Лаконічні і мінімалістичні сукні – вічна класика, яка завжди матиме доречний вигляд на випускному вечорі. До такої сукні з легкістю можна додати ефектні прикраси у вигляді мерехтливого кольє або блискучих сережок і браслета.

Реклама

Шарліз Терон у Christian Dior Couture

<b>выпускные минимализм</b>

Сукня Попелюшки

За допомогою пишних вечірніх суконь довжини до підлоги кожна дівчина може відчути себе принцесою на балу. У новому сезоні дизайнери пропонують сукні з сяйного атласу і повітряного тюлю, ніби зняті з плечей самої Попелюшки. Самодостатні пишні сукні не вимагають додаткових прикрас, достатньо буде вишуканих цвяшків у вухах і акуратного клатча.

Марина де Тавіра в J Mendel

<b>выпускные бал</b>

Романтичні

З оспівуванням ліричних і романтичних образів дизайнери пропонують сукні, прикрашені ніжною квітковою аплікацією, невагомими воланами різних форм і розмірів і повітряною органзою. Наш фаворит: сукня пастельних відтінків на одне плече Marchesa.

Кікі Лейн у Dior Couture

<b>выпускные романтика</b>

Шовкові

З року в рік знаменитості прикрашають червоні килимові доріжки шовковими вечірніми вбраннями. Так, Габріель Юніон одягнула монументальну червону сукню з довгим шлейфом на вечірку Vanity Fair цього року. У новому сезоні сміливо можна робити ставку на slip-dress Galvan, сукні складного крою Alexandre Vauthier, силуетні Talbot Runhof або асиметричні Cult Gaia.

Габріель Юніон

<b>выпускные шелк</b>

Блискучі

Головна літня вечірка не може обійтися без блискучої урочистої сукні. Серед найкрасивіших мерехтливих образів: сукня Peter Pilotto, що нагадує обгортку від цукерки, модель з легким сяйвом і довгою бахромою, що спадає, Herve Leger або святкова золота сукня довжини міді творчого дуету Стефано Габбана і Доменіко Дольче. Головне дотримуватися одного простого правила: чим складніша і ефектніша тканина сукні, тим простішими повинні бути інші складові образу: туфлі, зачіска і макіяж.

Розі Гантінгтон-Вайтлі в Versace

<b>выпускные блеск</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.