До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 головних трендів Тижня моди в Лондоні

Незважаючи на те, що Тиждень моди в Лондоні найкоротший в fashion-календарі, його розклад кожного сезону підносить сюрпризи, а за британськими самородками завжди цікаво спостерігати. Vogue.ua вибрав 5 ключових тенденції сезону весна-літо 2019.

Burberry весна-літо 2019
Рибацькі сітки

Незважаючи на свою технологічність британські дизайнери часто звертаються до народних промислів і традиційних технік. Цього сезону вони масово згадали про в'язання гачком у Джонатана Андерсона сукні нагадували рибацькі сітки, у Вікторії Бекхем плетені топи делікатно виглядали з-під суконь більш щільної в'язки, а у Ports 1961 накидки викликали спогади про ажурні сільські скатертини.

Реклама
J.W.Anderson весна-літо 2019
Ports 1961 весна-літо 2019
На контрасті

У Лондоні люблять і вміють працювати з кольором. Саме тут можна нерідко побачити свіжі і неочевидні поєднання. У колекціях сезону весна-літо 2019 одним з найцікавіших став дует рожевого і салатового.

Delpozo весна-літо 2019
Emilia Weakstead весна-літо 2019
Вініл

Хороший плащ для Лондона так само важливий як сонцезахисні окуляри для жителів Лазурного берега. Наступної весни особливо бажаними тут будуть вінілові плащі. Ріккардо Тіші в дебютній колекції для Burberry дав трохи драми – його плащ насиченого червоного відтінку, а Алекса Чанг шукає свій стиль в моделі чорного кольору.

Burberry весна-літо 2019
ALEXACHUNG весна-літо 2019
Під прикриттям

Люблять в Британії і драматичні сюжети. У новому сезоні найбільш сильними в них виявилися Ердем Мораліоглу і Симон Роша, які не тільки грали з фактурами і принтами, а й додали в свої колекції капелюхи з довгими вуалями, що повністю закривають обличчя. Тренд, звичайно, не надто практичний, але зате наскільки ефектний.

Simone Rocha весна-літо 2019
Erdem весна-літо 2019
Білий костюм-двійка

Про британських джентльменів складають легенди, але не менш елегантний вигляд в брючних костюмах мають і місцеві дівчата. Емілія Вікстед і Вікторія Бекхем рекомендують своїм клієнткам звернути увагу на білосніжні двійки, в яких хоч в офіс, хоч під вінець.

Emilia Wickstead весна-літо 2019
Victoria Beckham весна-літо 2019

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.