До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

4 взуттєві тенденції сезону осінь-зима 2023/2024

Комфорт та простота — два головні тренди осінньо-зимового сезону, які з'явилися у колекціях брендів. Туфлі з мікропідборами, які зручно носити протягом дня, кросівки в стилі нормкор, армійські черевики та чоботи з напуском — взуття, до якого варто придивитися. Vogue.ua зібрав 4 модні взуттєві тенденції, які будуть буквально всюди цієї осені.

Туфлі на мікропідборах

Створені за зразком з 1990-х, туфлі з маленькими підборами повертаються в наші гардероби, щоб стати найзручнішим жіночним взуттям на щодень. У Miu Miu ми бачили лаковані червоні слінгбеки, Prada показали туфлі з квітами у стилі орігамі, а Ulla Johnson — взуття на мікропідборах із замшевими торочками.

Реклама

Miu Miu
Miu Miu

Ulla Johnson
Ulla Johnson

Prada
Prada

Чоботи з напуском

У новому сезоні дизайнери пропонують вибирати незвичайне взуття, яке підійде лише найсміливішим модницям, — широкі чоботи з напуском. У Loewe ці осінні шкіряні чоботи нагадували спущені штанини, Alexander McQueen зробили ставку на чобітки з тонкими підборами і широкими халявами, а Luar затягли взуття з напуском біля щиколотки за допомогою пряжки.

Loewe
Loewe

Alexander McQueen
Alexander McQueen

Luar
Luar

Кросівки у стилі нормкор

Кросівки в стилі нормкор планують стати наймоднішим взуттям наступної осені. Прості, зручні та практичні пари для повсякденних образів з'явилися у багатьох колекціях. А це свідчить про те, що тренд на зрозумілі, базові та універсальні речі ніколи не залишить наші гардероби.

Miu Miu
Miu Miu

Heron Preston
Heron Preston

Paco Rabbane
Paco Rabbane

Армійські черевики

Черевики у стилі мілітарі з їхніми чіткими та строгими лініями домінували на подіумах сезону осінь-зима 2023/2024. Christian Dior показали грубе взуття з вінтажним ефектом, Fendi запропонували чорні армійські черевики, а Max Mara зробили ставку на коричневі черевики з масивними пряжками.

Christian Dior
Christian Dior

Fendi
Fendi

Max Mara
Max Mara

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.