До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

4 костюми, які захочеться носити не тільки в офіс

Жіночі брючні костюми вже давно вийшли за межі корпоративного світу. Дівчата із задоволенням одягають їх не лише в офіс, а й на вечірки, і навіть виходять у них заміж. Знаменитості, наприклад, люблять дефілювати в них на червоних доріжках. Vogue.ua вибрав 4 наймодніших костюми сезону, які не захочеться знімати.

Розмір має значення

Леді Ґаґа продемонструвала, що навіть мішкуватий об'ємний костюм може мати сексуальний вигляд на жіночому тілі. Співачка символічно вибрала цей ансамбль для премії "Жінки в Голлівуді", чим без зайвих слів змогла продемонструвати, що жіночий рух в кінобізнесі сьогодні активний як ніколи раніше.

Реклама
Леді Ґаґа

Секрет цього образу – благородний відтінок костюма, відсутність зайвих деталей на ньому, і поєднання з оголеним тілом. Леді Ґаґа мала жіночний і впевнений вигляд водночас. У новому сезоні гратись з пропорціями і не боятися об'єму пропонують бренди від Zara до Vіctoria Beckham.

Костюми Zara, Victoria Beckham, Racil
До коліна

Костюми зі спідницями повернула в модний коловорот модель Белла Хадід, чиї стилісти нерідко черпають натхнення у моді 1990-х років. Цього разу їхніми провідниками стали мінімалістичні образи Jil Sander і Prada.

Белла Хадід

Костюми-двійки з спідницями цієї осені можна знайти з найрізноманітнішим настроєм: строгі у Erdem, вінтажні у Gucci, і підкреслено ошатні у Vivienne Westwood.

Костюми Erdem, Vivienne Westwood, Prada і Gucci
Класичне рішення

На весіллі принцеси Євгенії модель Кара Делевінь продемонструвала, що дівчина в елегантному брючному костюмі може мати значно ефектніший вигляд, ніж у звичній сукні. Для церемонії вона обрала класичну трійку, яка не приховувала її фігури, а, навпаки, підкреслювала її.

Кара Делевінь

Такий костюм можна вважати відмінною інвестицією в осінній гардероб, адже тренди змінюються, а добре скроєний костюм знадобиться завжди.

Костюми Pallas X Claire Thomson-Jonville Princes, Loewe, Hillier Bartley, Raey
Сучасна елегантність

Приклад Вікторії Бекхем заразливий. Слідом за нею фанатки із задоволенням міксують чоботи з широкою холявою і шовкові спідниці, знову закохуються у вільні штани, і навіть переходять з шпильок на плоску підошву. Знайшла місіс Бекхем свій підхід і до брючних костюмів. Її ідеальним союзником став бежевий блейзер. Його вона поєднує і з чорними класичними брюками, і з брюками такого ж кольору.

Вікторія Бекхем

До речі, теплий гардероб у нейтральній гамі – один з ключових трендів сезону, а багато дизайнерів продовжують з ним працювати і наступної весни.

Костюми The Row, Koché, Casasola і Arket

За матеріалами: vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.