До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

3 головні принти цього літа

Щосезону в нашому гардеробі є яскраві принти. Минулого літа все заполонив тай-дай — на светрах, сукнях абощо. Яскраві кольори збереглися і в останніх колекціях весна-літо 2021: Sportmax, Dior, Proenza Schouler та інші представили їх на подіумі. Цього сезону в соціальних мережах переважає принт "шахівниця" — графічна альтернатива візерунку тай-дай у стилі гіпі, що втілює максималістський дух. Vogue.ua розібрався і вирішив спрогнозувати, якими будуть найтрендовіші принти цього літа.

Alice+Olivia, весна-літо 2021
Картатий принт picnic-ready

Візерунок, що тісно асоціюється з пледами для літніх пікніків просто неба. Має всі шанси стати головним гітом сезону ще й тому, що відсилає нас до предметів домашнього вжитку й затишних піжам, які оточували нас весь минулий рік. Шукати натхнення на нову стилізацію радимо в колекціях Rodarte, Altuzarra і Larroudé.

Реклама
Rodarte
Психоделічні принти

Яскраві принти в стилі Еміліо Пуччі мають усі шанси стати найкращими спільниками цього літа. Такі візерунки — ідеальний спосіб додати кольору в нейтральний базовий гардероб. Схожі принти представили Raf Simons, Dries Van Noten і Palomа Wool, прикрасивши свої мініспідниці, кюлоти, сарафани, укорочені шорти й навіть бікіні.

Emilio Pucci
Принт аргайл

Аргайл — впізнаваний і культовий візерунок з ромбів з тонкою перехресною смужкою, що спершу став популярний у Шотландії, а на початку XX століття й у всій Британії. Такий "шкільний" принт вподобали і дизайнери: грайливе відродження радимо шукати в осінньо-зимових колекціях Wales Bonner, Prada і Ludovic de Saint Sernin. Пуловери, легінси й жилети, прикрашені блискучими кристалами, — найкращий вибір для майбутньої літньої вечірки.

Wales Bonner, осінь-зима 2021/2022

За матеріалами vogue.com.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.