До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

7 головних білизняних трендів, які визначать 2023 рік

Спідня білизна вже давно стала повноцінним учасником сучасного міського гардеробу – її вже не приховують, а грамотно вписують у модні образи, трошки епатуючи публіку. Утім, є й таке, що хочеться лишити тільки для себе. Ми вибрали 7 головних трендів зі світу нижньої білизни, які є актуальними вже сьогодні.

Прикраси для сосків

Acne Studios весна-літо 2023
Acne Studios весна-літо 2023

Реклама

Соціальні мережі дуже чутливі до жіночих сосків, а популярність напівпрозорого одягу тільки підкреслює їх. Модні дизайнери знайшли вихід – тепер вони їх прикрашають. Одна з найніжніших версій була показана під час показу колекції AcneStudios весна-літо 2023, коли соски були прикрашені тендітними рожевими бантами.

Бюстгальтери на кісточках

Blumarine весна-літо 2023
Blumarine весна-літо 2023

Глибокі декольте повертаються в моду, а разом із ними й декоративні бюстгальтери з кісточками. Фантазійно цей тренд обіграли у Blumarine, надихнувшись образом русалочки Аріель.

Бамстери

Alexander McQueen весна-літо 2023
Alexander McQueen весна-літо 2023

АлександрМакквін у колекції сезону весна-літо 1994 продемонстрував джинси з екстранизькою посадкою, які отримали назву дамстери. Саме вони дали старт загальному божевіллю з відкритими животами в нульових. Сьогодні, коли мода міленіуму знову з нами, повертаються і дамстери разом з "ниточками" бікіні.

Капронові гольфи

Emilia Wickstead весна-літо 2023
Emilia Wickstead весна-літо 2023

Напівпрозорі гольфи мають вигляд зворушливий та водночас чуттєвий. А щоби вони виглядали ще й сучасно, радимо до них додати пару, що складається з короткої спідниці та туфель на плоскому ходу із загостреним носком або романтичну пишну сукню, як у колекціях EmiliaWickstead чи MollyGoddard.

Нічні сорочки

Prada весна-літо 2023
Prada весна-літо 2023

Нічна сорочка вашої бабусі ще ніколи не видавалася такою вишуканою. Прозорі сукні Prada можна носити не тільки на пляж. Італійка демонструє їх поєднання зі строгими аксесуарами.

Спокусливі панчохи

Versace весна-літо 2023
Versace весна-літо 2023

Панчохи – ще одне велике повернення сезону, натхнене будуарною естетикою. Продемонстрували бренди цей спокусливий елемент гардеробу абсолютно по-різному – від неоново-пронизливих відтінків на подіумі у Versace до сітчастої класики Dior.

Непрозорі колготки

Bottega Veneta весна-літо 2023
Bottega Veneta весна-літо 2023

Образ, який КендаллДженнер продемонструвала на вулицях Лос-Анджелеса у грудні 2022 року, мав ефект бомби, що розірвалася, – чорні щільні колготки в парі з високими трусами будуть одним з найпопулярніших поєднань року. Штани тепер не потрібні. Підтверджує це і остання колекція BottegaVeneta.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.