До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 наймодніших тренчів від українських дизайнерів

Тренч — найпотрібніший верхній одяг у весняному гардеробі. Він не лише захищає від прохолодних поривів вітру та раптового дощу, а також є модним елементом образу. Утилітарний і практичний плащ з габардину легко поєднувати з будь-яким гардеробом: розслабленими брючними костюмами, спортивними речами, жіночними сукнями у квіточку, джинсами й затишним трикотажем. У колекціях українських дизайнерів щосезону з’являються модні тренчі — від об’ємних бежевих плащів до шкіряних тренчкотів. Пропонуємо зазирнути до весняних колекцій брендів та взяти на замітку модні тренчі, які можна носити вже зараз.

THEO

Весною особливо хочеться змінити темні відтінки на пастельну колірну гаму. Український бренд THEO пропонує замість чорних тренчкотів вибирати цього сезону плащ у приглушено-жовтому кольорі, в який просто неможливо не закохатися. Крім того, зараз бренд виконує важливу місію – допомагає українській армії. Команда марки плете маскувальні сітки для прикриття бойової техніки та солдатів на відкритих майданчиках.

Реклама
COOSH

Об’ємні рукави – один з головних трендів сезону весна-літо 2022. Вони не тільки прикрашають невагомі блузи й лялькові сукні, а й слугують акцентною деталлю у верхньому одязі. У колекції українського бренду COOSH ви зможете знайти оригінальний бежевий тренчкот з рукавами-ліхтариками, який стане улюбленим верхнім одягом у весняному гардеробі.

GUDU

Український бренд GUDU – майстер з роботи з печворком. Дизайнер бренду Лаша Мдінарадзе переосмислює цю техніку щосезону – цієї весни він надихається творчістю Казимира Малевича і складає контрастні відтінки у найкращих традиціях художників-кубістів.

BOBKOVA

Тренч авторства Крістіни Бобкової нагадує чистий аркуш, з якого багато хто з нас сьогодні починає своє життя. Ця дуже символічна та ефектна річ точно стане прикрасою міжсезонного гардероба.

Kulakovsky

Бренд Kulakovsky вже давно асоціюється з найкращим верхнім одягом зі шкіри. Цієї весни марка, народжена в Одесі, пропонує зробити ставку на лаконічний силует, який точно не вийде з моди. Характер цієї речі дизайнер Артур Кулаковський передає за допомогою фактури.

CЇX

Український бренд CЇX пропонує поповнити свій гардероб об’ємним тренчем з великими кишенями в коричневому відтінку. Завдяки плащовій тканині він захищатиме вас від нестабільної весняної погоди, а вільний і розслаблений фасон у довжині міді матиме стильний вигляд з будь-якими речами у вашому гардеробі.

SAYYA

Попри модний прогноз команди Інституту кольору Pantone, головними відтінками 2022 року стали жовтий і блакитний, які отримали назви freedom blue ("вільний синій") та energizing yellow ("бадьорий жовтий"). Відтінки українського національного прапора нині є не лише модною деталлю весняного образу, а й способом заявити про свою громадянську позицію. Пропонуємо вибирати тренчкоти українського бренду SAYYA, які вирізняються мінімалістичним кроєм та патріотичною символікою.

The Body Wear

Елегантний тренч із гіперболізованими рукавами від українського бренду The Body Wear — модна інвестиція у весняний гардероб. Завдяки класичному відтінку він не набридне вам за один сезон, а цікава акцентна деталь у вигляді об’ємних рукавів створить ефект вузької талії. Частину прибутку бренд перераховує Help Ukraine Center — центру, який збирає гуманітарну й медичну допомогу для українців.

NCYZIP

Український бренд No Clip Yes Zip пропонує розбирати верхній одяг на окремі елементи, які потім можна міксувати між собою та формувати щодня нові образи. Ви можете створити свій унікальний тренч за допомогою вибору відтінків рукавів, корпусу, подовжувача, коміра або ременя. Сьогодні це може бути плащ у класичному бежевому кольорі, а завтра модель із червоними або зеленими рукавами, жовтим коміром або блакитним поясом.

NOVE

Насолоджуватися весняною погодою пропонуємо в графітовому тренчі українського бренду NOVE. Об’ємний силует, довжина міді, защипи на рукавах, приємний матеріал і позачасовий відтінок роблять цей тренч актуальною покупкою на кілька сезонів. Важливо, що зараз марка відшиває бафи й балаклави для української армії та 30% від продажу передає на допомогу ЗСУ.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.