До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 модних речей, в які варто інвестувати цієї осені

Збирати модний гардероб для нового сезону – справа клопітка, але приємна. Пальто чоловічого крою, короткі кожушки натуральних відтінків і шовкові сукні складуть міцну негласну базу. Однак Vogue.ua радить придивитися до ще 10 модних об'єктів, які стануть надійною інвестицією і цитатами з сезону осінь-зима 2018/19.

Пальто зі штучного хутра Balenciaga

Екоматеріали в новому сезоні на новій хвилі популярності. Соковито-морквяний колір пальта Balenciaga зі штучного хутра забезпечить підвищений інтерес у всіх стрітстайл-фотографів світу.

Реклама
Пальто зі штучного хутра Balenciaga
Шолом Calvin Klein 205W39NYC

Космічний срібний головний убір Calvin Klein з металізованої шкіри немов створений для сучасної Барбарелли.

Шолом Calvin Klein 205W39NYC
Ботфорти Chanel

Гостроносі ботфорти Chanel, покриті романтичною патиною – найкращий спогад про осінній сезон і шерех листя на показі сезону осінь-зима 2018/19 під склепіннями Гран Пале.

Ботфорти Chanel
Сумка Chloé

Сумка з другої колекції для французького модного Будинку Chloé дизайнера Наташі Рамсей-Леві з характерним для бренду малюнком "в конячки" абсолютно точно стане об'єктом обожнювання не на один сезон.

Сумка Chloé
Сумка-сідло Dior

Сумка-сідло, яка вперше з'явилася в колекції Christian Dior весна-літо 2000, в новому сезоні отримала друге модне життя і небувалу хвилю популярності.

Сумка-сідло Dior
Ботильони Givenchy

Колекція, яку Клер Вейт Келлер придумала для Givenchy натхненна пульсуючим нічним життям в Берліні 1980-х і ботильйони вдались дуже в дусі того часу, але з модним просоченням сучасності.

Ботильони Givenchy
Сумка Gucci

Сфера з м'якої чорної шкіри – ідеальний осінній аксесуар для "розумниць", які обожнюють загадки Алессандро Мікеле.

Сумка Gucci
Футляр для телефону Louis Vuitton

Для тих, хто не носить ювелірних прикрас в Louis Vuitton створили ефектний футляр для телефону з кільцем золотого кольору в найкращих традиціях логоманії.

Футляр для телефону Louis Vuitton
Босоніжки Prada

Босоніжки Prada з серії "Вогонь!" – найінстаграмніше взуття сезону.

Босоніжки Prada
Сукня Saint Laurent by Anthony Vaccarello

Квітковий принт, ризиковане міні і гіперболізованна лінія плечей, ще один привіт з 1980-х – сукня Saint Laurent by Anthony Vaccarello.

Cукня Saint Laurent par Anthony Vaccarello

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.