До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 модних трендів сезону осінь-зима 2018/2019

Ключові тренди осені складні і самодостатні. Їх можна носити як самостійно, так і змішувати між собою в будь-яких пропорціях. Головне – мода цього сезону поважає небанальні поєднання і змінені пропорції тіла. Vogue.ua вибрав 10 модних тенденцій, без яких буде важко скласти гардероб сезону осінь-зима 2018/19.

Chanel
Анімалістичний принт

Цієї осені нікуди не сховатися від великої кількості анімалістичних принтів. Мальовничі плями шкур леопарда, оцелота, зебри і тигра густо покрили подіуми чотирьох головних модних столиць світу. Особливо ефектний вигляд матимуть нетрадиційні колірні поєднання "хижих" забарвлень з рожевим, малиновим або червоним.

Реклама

<b>тренды звери</b>

Логотипи

Розпочата кілька сезонів тому лихоманка під назвою "логоманія" в новому сезоні зменшувати обертів не планує. Не залишилися до неї байдужі цієї осені навіть такі стійкі до масових тенденцій бренди як Max Mara і Prada.

<b>тренды лого</b>

Кейпи

Loewe, Saint Laurent, Isabel Marant і Missoni знають толк в правильному верхньому одязі на осінь. Вузькі пальта і піджаки, немов зняті з чоловічого плеча, змінюють просторі і розкішні кейпи. Знову одяг супергероїв, оперних співаків і ченців-капуцинів справно слугуватиме на модній службі.

<b>тренды кейпы</b>

Багатошаровість

Багатошаровість не можна назвати чистим трендом цієї осені. Як тільки стає холодно, природно, що вбрання починають сповзатися в один великий текстильний "пиріг". Головна відмінність цього сезону – "найсмачніші" поєднання фактур. Нейлон з хутром або шерстю, оксамитом чи шкірою.

<b>тренды многослойность</b>

Сукня зі шкіри

Шкіряні вбрання в епоху #MeToo схожі на справжні модні лати і уніформу розгніваних домінатрікс. На поясі чи ні, довгі або мінімально короткі, похмуро чорні або життєрадісно помаранчеві – без них модний пазл цієї осені не складеться.

<b>тренды платья и кожи</b>

Срібло

Вбрання в монолуках під кодовою назвою all in silver зроблять їх володарку схожою на стрімку срібну кулю, на дівчину з футуристичних 1960-х або на головну діву танцполу з вісімдесятих.

<b>тренды серебро</b>

Плісирування

Дрібне і ніжне плісирування на сукнях і спідницях затремтіло першим вересневим холодком. Носити їх будемо з брюками як у Valentino, двоколірними гетрами Sacai або пухнастими мохеровими светрами як у Balenciaga. Плісирування – найлегший і витончений тренд сезону.

<b>тренды складки</b>

Твід

Без твіду не минає жоден осінньо-зимовий сезон. І якщо раніше з якоїсь причини ви обходили цей благородний матеріал стороною, то новий сезон – саме час навчитися носити складноскроєнні вбрання з твіду.

<b>тренды твид</b>

Відтінки горіха і каштана

Головні відтінки сезону носять романтичні і кінематографічні назви. Іржа, колір дозрілого каштана, горіховий, охристий і гірчичний матимуть відмінний вигляд у образах саме з осінніх колекцій.

<b>тренды каштан</b>

Шовкові хустинки

Тренд, більш доречний влітку, проте матиме органічний вигляд і в осінній період. І справа не тільки в строкатості образів, немов зшитих з безлічі шовкових хусток. Дизайнери Gucci, Oscar De La Renta і Moschino чудово знають, що в компанії з шкіряними куртками, теплими головними уборами та об'ємними кольоровими ботфортами, сукні з шовку нагадуватимуть довгий останній поцілунок літа перед затяжними холодами.

<b>тренды шелк</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.