До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Раніше від усіх: осінні новинки в Sanahunt Luxury Department Store

Осінь настане швидше, ніж здається. Про це точно знають в Sanahunt Luxury Department Store: в найбільшому мультибрендовому магазині України вже з'являються перші осінні ластівки. Vogue.ua вибрав своїх фаворитів і рекомендує всім зробити так само, найгарячіші моделі розкуповують дуже швидко, а за новинками, які з'являються щотижня, зручно стежити через сайт.

Світ спорту

Кросівки продовжують залишатися головним взуттям модних міських жителів. Цієї осені в Sanahunt рекомендують звернути увагу на оновлені моделі Balenciaga, які тепер є і в дитячому варіанті, а також на срібні кеди Philipp Plein – мрії про майбутнє продовжують надихати дизайнерів.

Реклама
Кросівки Balenciaga
Дитячі кросівки Balenciaga і кросівки Celine
Кеди Philipp Plein
Кросівки Philipp Plein
Витончене рішення

Туфлі та босоніжки на витончених підборах – класика, яка не вимагає зайвих зусиль, щоб мати елегантний вигляд. Ідеальними для офісних будней стануть босоніжки темно-коричневого відтінку No.21 з ефектною пряжкою, а більш святковий варіант є в колекції Aquazzura.

Босоніжки No.21
Туфлі Aquazzura
Хижий погляд

Анімалістичні мотиви продовжують займати важливе місце в модному порядку денному. У новому сезоні найсміливіші можуть спробувати поєднувати леопард з переливчастими кристалами, як на шльопанцях Tom Ford, а для тих, хто тільки освоює цей тренд, в Sanahunt є бабуші з хутряною облямівкою Alberta Ferretti.

Шльопанці Tom Ford
Бабуші Alberta Ferretti
Мінімальний набір

Акуратні мінімалістичні моделі можна порівняти з архітектурними об'єктами – туфлі Celine і Proenza Schouler нагадують про баугаус і спадщину Захі Хадід.

Туфлі Celine і туфлі Proenza Schouler
Хід червоними

Туфлі червоного кольору або з його вкрапленнями – відмінний спосіб урізноманітнити строгий образ, додати йому іронії або просто звернути увагу на засмаглі після відпустки ноги.

Човники Bottega Veneta
Туфлі Jimmy Choo і кросівки Jimmy Choo
Підкорювати вершини

Грубі черевики – такий же осінній мастхев, як об'ємне тепле пальто чи шкіряна містка сумка. Ми пропонуємо не чекати дощової погоди, а приміряти цю пару від Вірджила Абло вже зараз – носитимемо її з джинсовими мікро-шортами або струмливими сукнями в дусі жительок Дикого Заходу.

Черевики Off-White
В моїх руках

Нові сумки вже приїжджають в Sanahunt – серед наших фаворитів "хутряні хмари" Tom Ford і завжди жадані Peekaboo від Fendi в різних кольорах і розмірах. До речі, ця модель святкує десятиріччя цього року – відмінний привід поповнити свою колекцію в Sanahunt на Грушевського 8/16.

Сумки Tom Ford
Сумки Fendi Peekaboo і Fendi Peekaboo Mini
Пара року

Є сумки та взуття, які просто створені, щоб бути разом. Вони можуть мати логотипи різних брендів, але ідеальний вигляд матимуть в парі.

Босоніжки Charlotte Olympia і сумка Les Petits Joueurs
Туфлі Aquazzura і клатч Giuseppe Zanotti
Сумка No.21 і туфлі No.21
Туфлі Balenciaga і сумка Balenciaga

Ще більше новинок з осінніх колекцій:

<b>Sanahunt_Accesories_F18</b>

Всі товари представлені в Sanahunt Luxury Department Store і на сайті www.sanahunt.com. А ще більше інформації про новинки – на новому telegram-каналі магазину.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.