До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: як стильно носити шарф цієї зими

Шарф — незамінний елемент зимового гардероба. Він не лише зігріє вас у холодну погоду, а й доповнить ваш стиль. Цього сезону в тренді яскраві довгі й обємні шарфи, мохерові варіанти з широкими торочками, аксесуари з помітними логотипами та картаті й смугасті моделі. Streetstyle-зірки люблять цей теплий аксесуар і часто використовують його в стилізації своїх повсякденних виходів. Дівчата носять шарфи в парі з "дутими" пуховиками, довгими вовняними пальтами маскулінного крою, шкіряними плащами й шубами зі штучного хутра.

Streetstyle
Streetstyle

Реклама

Немає нічого складного в тому, щоб додати до свого образу модний шарф. Головне пам’ятати про те, що цього сезону він обов’язково має бути великого розміру. Накидайте в’язаний аксесуар, немов плед, поверх об’ємного верхнього одягу, перекидайте його через плечі, зав’язуйте на імпровізований вузол або носіть за принципом хомута. Подивитись, як стильно носять шарфи цієї зими streetstyle-активістки, ви можете в нашій галереї.

<b>Streetstyle: як стильно носити шарф цієї зими</b>
Як стильно носити шарф цієї зими

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.