До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: які шуби зі штучного хутра носять модниці

Шуби зі штучного хутра не тільки надзвичайно затишний, а й невимушено елегантний верхній одяг. Знаменитості й streetstyle-інфлюенсери цього сезону вибирають теплі екошуби як для повсякденних, так і вечірніх виходів. Минулого тижня it girl Гейлі Бібер вийшла в шубі зі штучного хутра Saint Laurent. Вона поєднала екошубу довжини максі з обтислою мінісукнею, прозорими колготками та аксесуарами — все авторства Ентоні Ваккарелло. Однак Гейлі не єдина модниця, яка вибирає екологічність та усвідомлене споживання. Багато зірок відмовилися від шуб з натурального хутра на користь практичних і теплих екошуб.

Гейлі Бібер у Saint Laurent
Гейлі Бібер у Saint Laurent

Реклама

Тренд на екологічність, який безпосередньо стосується виготовлення шуб, набирає обертів з кожним новим сезоном. Цієї зими дедалі більше брендів стали відмовлятися від натурального хутра на користь штучного, а streetstyle-зірки уже не один сезон носять лише екошуби. У центрі уваги цього сезону опинилися: довгі пухнасті моделі, шуби Teddy в нейтральних відтінках, яскраві варіанти до середини стегон, шуби з кучерявого хутра й елегантні варіанти під пояс. Приємним бонусом у разі купівлі цього верхнього одягу є не тільки усвідомлене споживання, а й фактор практичності та тепла в холодну погоду. Тож незалежно від того, шукаєте ви кудлату дублянку чи максішубу зі штучного хутра, ця добірка вас надихне якнайскоріше зробити власний вибір.

<b>Які шуби зі штучного хутра носять модниці цього сезону</b>
Які шуби зі штучного хутра носять модниці цього сезону

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.