До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: з чим носити модні джинси цього сезону

Джинси — найпрактичніша і найуніверсальніша річ в гардеробі незалежно від сезону. Щороку змінюються лише фасони і відтінки, а сам денім не виходить з моди. Ви можете поєднувати його як із білими топами та маскуліними сорочками, так і з жіночними блузами чи спокусливими силуетними жакетами на голе тіло. Цього літа в тренді: широкі та прямі джинси, варіанти з вирізами на колінах, моделі bootcut, пари з контрастними вставками та джинси вільного крою з накладними кишенями. Streetstyle-зіркам головних столиць моди сподобалось приміряти трендові моделі цього сезону, показуючи свої приклади стилізації — від утилітарних поєднань з сорочками з деніму до елегантного прочитання з балетками та строгими жакетами.

Реклама

Цього сезону модниці обирають як однотонні моделі вільного крою чи базові варіанти прямого крою, часом з низькою посадкою, так і джинси з принтами чи розрізами, як от на колінах, так і біля щиколоток. Streetstyle-інфлюенсери комбінують джинси з твідовими жакетами, сорочками та бомберами, трикотажними кардиганами і мʼякими бралетами, а також білими топами і кроп-блейзерами. Свої модні літні образи дівчата доповнюють лоферами на масивній підошві, жіночними балетками Chanel з контрастним мисом, гостроносими туфлями і мюлями, а також босоніжками з тонкими ремінцями. Більше модних образів дивіться в нашій галереї.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.