До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: як носити червоний колір цього сезону

Пристрасний, владний і сексуальний червоний колір був буквально скрізь у колекціях осінь-зима 2023/2024, а тепер плавно перемістився у гардероби streetstyle-інфлюєнсерок. Модниці закохалися у цей ефектний колір і взялися вписувати його в свої образи. На Тижнях моди ми бачили усі відтінки червоного — від полум'яного і червоногарячого до глибоких бордових барв. Дівчата охоче одягалися в ансамблі total-red, а також додавали червоний як яскравий акцент.

Реклама

Божевілля навколо рожевого відтінку Барбі минуло — настала черга червоного кольору, який, за прогнозами, затримається в наших гардеробах довше. Streetstyle-інфлюєнсерки вже показують стильні виходи в червоних речах. Вони комбінують багряні джемпери з широкими штанами, ошатні шарлахові спідниці зі світшотами або одягають червоні колготки в тон взуттю з білими або чорними ансамблями. Часто модниці вибирають червоні сумки або взуття як statement-елемент або додають яскравий колір за допомогою светрів, завʼязаних на плечах. Vogue.ua. зібрав найкращі образи streetstyle-зірок і показав, як носити червоне цієї осені.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.