До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 streetstyle-трендів з Тижня моди в Парижі

Тиждень моди в Парижі, що завершився кілька днів тому, продемонстрував не лише безліч сильних колекцій і яскравих шоу, але і означив streetstyle-тренди цієї осені. Гості модних показів – чудовий орієнтир з готовими стилістичними рішеннями, які можна адаптувати під себе. Vogue.ua вибрав найпрактичніші ідеї.

І знову тренч

Настала осінь і на вулицях з'явилися бежеві тренчі – аксіома, що підтверджується з року в рік. Але не варто звинувачувати стритстайл-активісток у відсутності фантазії. На вулицях Парижа в ці дні зауважили і маскулінні моделі в клітинку, і елегантні шкіряні дизайни, і зухвалі плащі зі зміїним принтом. До речі, повернулася і несправедливо забута замша.

Реклама

<b>Trends_ Paris_Trench</b>

У клітинку

Цього Тижня моди Париж майорів кольоровою клітинкою. Найпопулярнішим її різновидом стала буффало, ще відома як "клітинка лісоруба". Контрастне поєднання великих квадратів – найчастіше чорного з червоним або білим – ефектно закарбувалося на фото, але також матиме чудовий вигляд на тлі золотого листя. Не втрачає актуальності і класична костюмна клітинка.

<b>Trend_Paris_Check</b>

У моїй шкірі

Паризькі модниці підтримали міланських дівчат: продемонстрували чимало комплектів зі шкіри. Багато з них не обмежуватися лише однією річчю, курткою чи спідницею, а одягали цілі шкіряні образи. Їхні таємниці, як не перетворитися на дівчину байкера: жіночні силуети, благородний відтінок і м'яка фактура.

<b>Trench_Paris_Leather</b>

На світлій стороні

Гості Тижня моди в Парижі показали, що осінь – не привід ховати світлі аксесуари. Білі або бежеві сумки вони вибирали як до чорних строгих двійок, так і до ультрамодних образів, складених з кількох відтінків бежевого. Гарні вони також в парі з денімом і речами в армійському стилі.

<b>Trends_Paris_WhiteBag</b>

Оверсайз

Сховатися від поривів жовтневих вітрів цілком можливо у власному блейзері, але він має бути максимально вільним. Саме такі носили дівчата на вулицях Парижа, а поєднували їх з класичними штанами та широкими джинсами. А подекуди перетворювали такий жакет на сукню.

<b>Trends_Paris_Oversize</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.