До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: з чим носити щільні колготки цієї зими

З настанням зимового періоду сезон теплих колготок можна офіційно назвати відкритим. Якщо восени ще можна врятуватися тонкими капроновими парами, то в мінусову температуру вже хочеться вдягнути колготки щільністю 100 ден. Завдяки своїй структурі такі колготки можуть урізноманітнити ваш зимовий гардероб, конкуруючи зі штанами чи джинсами. Носіть щільні чорні пари з трикотажними сукнями, замшевими мініспідницями, елегантними міді в складку або шкіряними шортами. У тренді як лаконічні чорні колготки і в’язані варіанти, так і пари з монограмами брендів і білі моделі.

Streetstyle

Зрозуміло, що в одних колготках, навіть щільністю 100 ден, некомфортно гуляти на вулиці в мінусову температуру, проте для буднів в офісі, походу на виставку або ресторан вони згодяться. Щільні колготки є в гардеробі всіх streetstyle-зірок. Дівчата носять їх з грубими черевиками й картатими костюмами, шкіряними шортами й об’ємними дублянками, в’язаними сукнями й екошубами, а найсміливіші модниці комбінують теплі пари з босоніжками й туфлями. Vogue.ua зібрав найактуальніші образи fashion-інфлюенсерів і показав, із чим носити щільні колготки цієї зими.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.