До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: найкращі образи гостей на кутюрному Тижні моди в Парижі

Тиждень високої моди в Парижі сезону осінь-зима 2022/2023 добіг кінця й подарував нам шоу Balenciaga зі знаменитостями в ролі моделей, показ Christian Dior, декорації для якого розробила українська художниця Олеся Трофименко, та колекцію Jean Paul Gaultier, що її розробив Олів’є Рустен. Однак справжня модна подія неможлива без стильних streetstyle-виходів. За 4 дні знаменитості й фешн-інфлюенсери продемонстрували десятки наснажливих убрань — від екстравагантних блуз і гламурних прикрас до стриманих костюмів та елегантних суконь.

Streetstyle

За образами гостей було легко здогадатися, на який показ вони збираються. Так, перед шоу Schiaparelli Couture традиційно на вулицях французької столиці було багато сюрреалістичних силуетів та ефектних прикрас, на показ Giambattista Valli модниці вдягали романтичні вбрання з ніжними шарами шлярок, а для нового шоу Fendi вбиралися в елегантні брючні костюми з шовку, шкіряні корсети й сорочки. Більше образів streetstyle-активісток дивіться в нашій галереї.

Реклама

Фото: imaxtree.launchmetrics.com

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.