До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: як стильно носити плетені жилетки цієї осені

Стиль преппі — один із головних трендів цього сезону, а плетені жилети — модний елемент шкільної естетики. Проте, якщо за часів навчання жилети були нелюбою деталлю форми, то зараз головні streetstyle-зірки з ностальгією згадують минулі часи і охоче впроваджують плетені жилети у свої гардероби. Модниці вибирають об'ємні моделі зі спущеною лінією плеча, варіанти, прикрашені ромбовим або шаховим принтом, жилетки з високим коміром або глибоким V-подібним вирізом, монохромні моделі крупного плетіння, мініжилети і пари з великими косами. Vogue.ua зібрав найстильніші образи гостей Тижня моди і розібрався, як стильно носити плетені жилетки цієї осені.

Streestyle

Затишна плетена жилетка цієї осені може легко скласти конкуренцію теплому светру. Значною перевагою жилетки є її універсальність, адже з нею так легко скласти десятки різних образів і пограти в модну багатошаровість. Надихнувшись виходами streestyle-активісток, поєднуйте трикотажні жилети з сорочками і шкіряними шортами або вовняними широкими брюками, надягайте поверх романтичних квіткових суконь у парі з козаками, доповнюйте ними спідниці в складку і блузи з відкладними комірами, як у шкільні часи, або й зовсім носіть на голе тіло. Тепла жилетка може бути як акцентною деталлю в однотонному образі, так і продовженням лаконічного стилю. Грайте з відтінками та щільністю фактур і не бійтеся експериментів. Щоб було простіше зрозуміти, як саме поєднувати жилет з осіннім гардеробом, погляньте на нашу добірку стильних streestyle-образів.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.