До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: як носити мішкуваті джинси цієї весни

Мішковаті джинси домінують на подіумах уже кілька сезонів поспіль — добра новина для шанувальників затишного домашнього одягу, які шукають альтернативу спортивним штанам. Природно, streetstyle-зірки й fashion-інфлюенсери швидко підхопили цю джинсову тенденцію. Vogue.ua зібрав найстильніші виходи і розібрався, як знаменитості носять мішкуваті джинси цього сезону.

У стилі гранж

Шанувальникам стилю гранж радимо звернути увагу на темно-сірий денім. Поєднувати такий можна з базовою майкою і лоферами або об'ємними кросівками для створення образу в дусі 1990-х.

Реклама
Низька посадка

Джинси із низькою посадкою пасують не всім. Але мішкуваті моделі — найліпший спосіб приміряти занижену талію, ставлення до якої буває різним. Виберіть модель на розмір більше, щоб вони правильно сиділи на стегнах.

Темний денім

Завдяки практичності темного доніму, існують нескінченні можливості для створення з нього стильних образів. Удень такі джинси можуть видаватися повсякденними, а ввечері їх можна доповнити взуттям на підборах і ошатним топом.

Із узуттям на підборах

Хоча мішкуваті джинси чудові з кросівками, це не означає, що треба забути про каблук. Найліпше підійдуть босоніжки з ремінцями.

Super wide leg

Надширокі штанини дуже ефектні, особливо коли тканина збирається внизу. Знайдіть саме той фасон широких джинсів, який вам пасуватиме.

Контраст

Створити контраст з мішкуватими джинсами допоможе боді або облягаючий топ базових відтінків.

Висока посадка

Завищена талія вдало подовжує силует. Для максимального комфорту доповніть такі джинси укороченим топом або футболкою.

Фото: ACIELLE / STYLEDUMONDE

Текст: Alice Cary

За матеріалами vogue.co.uk.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.