До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: як носити леопардове пальто цієї зими

Леопардове пальто завжди в тренді. Тенденцію, що залишається популярною впродовж кількох десятиліть, цього сезону підтримали багато брендів: від Etro і Dior до Lanvin і Dolce & Gabbana. Але крім варіантів з подіуму, є кілька комбінацій, які вже давно полюбили зірки стристайлу. Vogue.ua зібрав найстильніші виходи модниць і з’ясував, як носити леопардове пальто цієї зими.

У стилі рок-н-ролу

З романтичною сукнею зі шлярками й ботильйонами із заклепками в стилі 1970-х або з футболкою з логотипом улюбленого гурту й базовими джинсами: леопардове пальто нерозривно пов’язане з гардеробом зірок світу музики. Поєднання цього верхнього одягу з елементами гардероба, що асоціюються з рок-н-ролом, — одна з найбезпечніших і найвиграшніших стильових композицій.

Реклама
З худі

На відміну від попереднього пункту, комбінація леопардового пальта з одягом діаметрально протилежної естетики дає змогу відійти від модних кліше. Завдяки своєму спортивному характеру худі — ідеальний одяг для досягнення непередбачуваного результату. Ключ до стильного поєднання — протиставлення розкішного пальта й спортивної енергії.

З базою

Оскільки леопардовий принт зазвичай не залишається непоміченим, особливо в разі з "плюшевою" фактурою, іноді найкращий стильовий прийом — віддати йому головну роль в образі. Тут підійде базовий одяг, як-от біла футболка, джинси або кеди Converse, — як носила Гвінет Пелтроу в 1990-х. Просто й харизматично.

Із червоними аксесуарами

Якщо серед streetstyle-зірок і є повторюваний стильний прийом, то це поєднання леопардового пальта із червоними аксесуарами. Фаворитами цього сезону стали невеликі штрихи червоного: взуття, сумки, рукавички, шарфи або шапки.

Мінімалізм

Коли справа доходить до леопардового пальта, варто римувати його і з мінімалістичними елементами гардероба. Чорні й білі брючні костюми, класичні аксесуари та золоті прикраси допомагають елегантно й обережно домогтися потрібного ефекту.

Текст: Marina Valera

За матеріалами vogue.es.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.