До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: як носити шкіряні речі цієї осені

Шкіряні речі задають настрій майбутнього сезону — вони беззаперечні трендсетери прийдешньої осені. Матеріал, який ще донедавна вважався доречним лише для верхнього одягу, підкорив серця модниць і дизайнерів, які стали робити зі шкіри буквально все: від топів бюстьє до плащів.

Alyx, осінь-зима 2020/2021
Balmain, осінь-зима 2020/2021

Помітним трендом стали шкіряні речі, натхнені естетикою "Матриці": ті самі чорні шкіряні тренчі з акцентом на талії, широкоплечі жакети й штани на високій посадці. Але не варто оминати увагою й кольорову шкіру — по-перше, її легко вписати в базовий гардероб, а по-друге, за допомогою неї просто розставити потрібні в образі акценти. Комплект з топа і шортів зі шкіри кольору сицилійського апельсина або грамотний color blocking з використанням трьох-чотирьох кольорів — різнобарвні шкіряні речі мають свіжий і небанальний вигляд. Надихнутися на сміливий шкіряний total look допоможе наша добірка streetstyle-виходів модниць під час минулих Тижнів моди.

Реклама

<b>кожа стрит</b>
Как носить кожаные вещи этой осенью стритстайл фото примеры осень 2020

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.