До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: як знаменитості носять кеди Vans

Знакові кеди 1990-х бренду Vans, що стали популярні завдяки американським рокерам, знову повертаються в гардероби модниць у 2021 році. Днями, відома актриса й зірка серіалу "Гра престолів" Софі Тернер з’явилася в Лос-Анджелесі в новій моделі бренду Vans Old Skool Flame, яку випущено у 2020 році. Модниця, яку папараці застали під час закупів, поєднала стильні кеди з простою футболкою з яскравим принтом Simon Miller, чорними спортивними шортами, шкарпетками з малюнком і сумкою By Far, яку обожнюють всі знаменитості. Образ Софі відсилав до скейтерської естетики.

Софі Тернер

Софі Тернер не єдина зірка, яка робить ставку на культові кеди. Актриса Дакота Джонсон любить класичні сліпони бренду із шаховим орнаментом, а Гейлі Бібер віддає перевагу класичній чорній моделі в парі з повсякденними образами. В Америці кеди Vans — обов’язковий елемент стилю знаменитостей. Якщо легендарні черевики з контрастною строчкою Dr. Martens зірки полюбляють носити восени й узимку, то тканинні кеди Vans — найпрактичніше весняно-літнє взуття.

Реклама
Гейлі Бібер
Дакота Джонсон

Vogue.ua. зібрав образи модниць і показав, як носити кеди Vans цієї весни.

<b>кеды vans</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.