До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Скоро весна: як скласти гардероб в нейтральних тонах

Одяг нейтральних тонів на зірках streetstyle – свіже та переконливе рішення.​

Олівія Палермо

Учасниці fashion-марафону традиційно віддають перевагу помітним речам в кінематографічній палітрі technicolor або яскравих неонових кольорах. Тим радикальніший вигляд на їхньому фоні мають бавовняні тренчі в благородній бежевій гамі та відтінків хакі. Замість кричущих нарядів модні дівчата вибирають брюки-палаццо з високою талією та спідниці з плісируванням делікатних кавових, горіхових та каштанових тонів.

Реклама

Фокус "нейтрального" гардеробу – в крої та пропорціях. Виграшно виглядають вільні брючні комплекти та сукні зі складними драпіровками. Такі речі базовими не назвеш, але вони дають простір для уяви та стайлінгу. Аксесуари тут відіграють важливу роль: стиліст Ада Кокосар вибирає рожеві туфлі з нової капсульної колекції, створеної нею для Cesare Paciotti, а байєр Наталія Гольденберг доповнює образ з просторим жилетом перекинутою на спину косою, що сплетена з червоної шовкової хустинки Balenciaga.

Текст: Вєня Брикалін

Читайте також:

Streetstyle: золотий гардероб на кожен день

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.